vergeturi si celulita

•  
    • 1 mesaje
    3 Iun 2004, 16:28
    0 0
    Sunt tanara,am doar 20 de ani si in viata mea nu am pierdut sau castigat in greutate semnificativ.Cu toate astea picioarele mele sunt pline de vergeturi mai noi si mai vechi si se inmultesc mereu.Iar anul asta observ pe pulpe si pe fese inceput de celulita.Sutn o persoana activa cu un corp frumos dar se pare ca ma coplesesc vergeturile si celulita.Nu stiu de ce si nu stiu cum sa ma apar impotriva lor sau cum sa vindec ce am deja.
    Ma poate ajuta cineva?
  •  
    • 1131 mesaje
    4 Iun 2004, 10:04
    0 0
    S-au mai dicutat aceste probleme anterioir. Vezi paginile anterioare si vei gasi solutii deosebite.
  •  
    • 2234 mesaje
    4 Iun 2004, 12:01
    0 0
    nu ingrasarea e singurul motiv. celulita poate fi o dereglare metabolica sau pur si simplu o mostenire genetica. iar vergeturile apar de la cresterea brusca in inaltime. sau pur si simplu de la crestere.
  •  
    • 1101 mesaje
    4 Iun 2004, 12:14
    0 0
    intra la frumusete si cauta in arhiva..sunt n informatii despre ce te intereseza.
  •  
    • 25 mesaje
    18 Iun 2004, 20:06
    0 0
    Buna fetelor! Am o veste trasnet pentru cele care vreti sa scapati de celulita! Eu fac din februarie masaj de celulita cu un maseur si sunt supermultumita de cum m-am refacut! De aceea m-am gandit sa-l recompensez si sa-l recomand acelora dintre voi care aveti probleme asa cum am avut eu si nu stiti cum sa scapati de celulita. La inceput am facut mai intens o perioada iar acum fac masaj de intretinere si antivergeturi. M-a cam chinuit la inceput pentru ca este foarte exigent dar va dati seama ca dupa ce am inceput sa simt rezultatele si mai ales cand au devenit vizibile, am uitat de supliciu. Fac masajul cu Dove si Gerovital Plant si din cand in cand si cu Lineance si sunt pe deplin multumita. Imi place pentru ca imi da multe sfaturi de dieta, exercitii fizice pentru arderea rapida a grasimii; e foarte serios, chiar drastic cand e vorba de rezultatul muncii lui si nu regret ca l-am ascultat pentru ca am revenit la forma pe care mi-o doream atat de mult! Nu mai sunt obsedata cum eram inainte cand disperam atunci cand ma cantaream si ma uitam in oglinda. Imi convine ca imi face masaj la mine acasa si nu trebuie sa pierd timpul pe drum la cabinetele de masaj, fixez sedinta cand imi convine. Daca vreti detalii, intrebati-ma. Va pup. Andra.Vasilescu@k.ro
  •  
    • 3 mesaje
    22 Iun 2004, 13:28
    0 0
    andra, toate bune si frumoase, dar cum dau si eu de maseurul tau? daca spui ca face masaj la domiciliu imi convine de minune.
    face masaj si in weekend? stau rau cu timpul...
  •  
    • 25 mesaje
    22 Iun 2004, 18:28
    0 0
    Buna Moni_Pisi!
    Ti-am mai scris pe un forum. Iti dau nr. lui de telefon 0723056317, se numeste Sorin si ii spui ca suni din partea mea. E important sa-i urmezi sfaturile pentru ca e in tema si poate sa te ajute concret si cu masaj si cu idei de regim alimentar, de exercitii pentru arderea rapida a grasimii, stres etc. Succes! Andra
  •  
    • 4 mesaje
    23 Iun 2004, 19:22
    0 0
    si pe mine ma intereseaza mai multe despre cum sa scap de celulita si sa dau jos din kl in plus.
  •  
    • 10 mesaje
    23 Iun 2004, 19:42
    0 0
    Am si eu o intrebare cit costa o sedinta?
  •  
    • 25 mesaje
    24 Iun 2004, 16:39
    0 0
    Buna fetelor! Sa va raspund la intrebari. Eu sunt superincantata de masajul pe care mi-l face! Am inceput in februarie, am facut intens pana la mijlocul lui mai si acum fac de intretinere si antivergeturi. Tipul e
    foarte serios, nu incurca borcanele si ma controleaza strict din punctul de
    vedere al ingrijirii corpului. Si mie imi convine de minune sa aiba grija
    de mine, ca stiti voi, cand nu ai pe cineva din domeniu care sa te
    urmareasca, esti mai delasatoare, te minti singura, mai treci cu vederea...
    Merge pe premisa ori obtine rezultate ori nu se mai incurca. Nu-l intereseaza decat sa aiba rezultate; imi face de mult timp masaj si am incredere in el, pentru ca sm obtinut rezultate bune si nu te face sa te simti jenant cu celulita pe tine cat casa, iti explica pe inteles care sunt problemele si poti sa discuti multe; asta si fac in timpul masajului; e confident si ma face sa
    ma accept si sa ma simt bine in pielea mea.
    Si eu mergeam la club dar a trebuit sa renunt dupa sase sedinte la Henriette si doua la Life pentru ca pierdeam mult timp pe drumul spre si de la masaj. Acum fac acasa si imi convine de minune. Face masaj cu 100.000 lei pe ora si o sedinta tine doua ore dar de multe ori ajungem la doua ore jumatate pana isi termina programul, pentru ca are o anumita ordine in tratament. Poate ca va mira durata dar mie mi se pare ca trece repede pentru ca imi place masajul enorm si stau ca o pisica
    torcand. Niciodata nu mi-a luat mai mult de 200.000 pe sedinta si termina
    intotdeuna cu masaj refexoterapeutic la picioare care pe mine ma innebuneste! Cremele vi le recomanda el si le cumparati, sunt personale. Eu
    folosesc Gerovital Plant, Dove, Lineance si galbenele (pentru picioare) iar pentru vergeturi fac cu Loreal corector. La inceput am facut trei sedinte pe saptamana, dupa doua luni am scazut la doua iar acum fac intretinerea o data pe saptamana. Acum am revenit la silueta pe care mi-o doream. Am scris mai sus nr. lui de telefon 0723056317, se numeste Sorin. Succes! Andra
  •  
    • 35 mesaje
    14 Iul 2004, 15:51
    0 0
    Andra tu aveai si probleme de circulatie? Eu am nenumarate zone in care mi-au plesnit venele si este tare neplacut. Crezi ca acest masaj ma poate ajuta si in acest sens. oricum o sa-mi permit sa-l sun si eu pentru a face aceste sedinte . Pot sa spun ca sun din partea ta? Multumesc frumos oricum pentru sugestii. Dana
  •  
    • 195 mesaje
    15 Iul 2004, 13:01
    0 0
    am intrat pe www.jurnalul.ro si la sectiunea Viata Sanatoasa scrie Cum atenuam vergeturile ! M-am gandit ca va intereseaza evelor.
  •  
    • 25 mesaje
    19 Iul 2004, 23:26
    0 0
    Buna Danuta! Probleme circulatorii nu am avut si nu stiu daca masajul te poate ajuta in problema pe care o ai. Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe Sorin fiindca eu nu am cunostinta de acest lucru. Bineinteles, poti sa-i spui ca suni din partea mea pt. ca l-am anuntat ca o sa fie sunat de evele de pe situl acesta. In felul acesta fac publicitate la masajul de celulita pe care il face el, care in privinta mea a dat rezultate clare si foarte multumitoare. Eu sunt incantata de masaj pentru ca m-am dorit mult si am trecut printr-o perioada de disperare acuta cand nu mai stiam ce sa fac pentru a scapa de celulita. Si am dat de maseurul meu de care sunt foarte multumita si pe care il recomand tuturor celor care mai au speranta ca-si pot ingriji si controla corpul in conditiile in care viata din ziua de azi ne scapa de sub control. Succes!
  •  
    • 93 mesaje
    20 Iul 2004, 00:06
    0 0
    Buna.Am fost si eu azi la masaj anticelulitic pentru prima data.Am auzit de la multe eve cum ca te-ar durea foarte rau la masaj si ca iti pot parea vinatai.La mine ,nu a fost asa si nu stiu daca cel care face e foarte experimentat pentru ca nu am cu ce sa compar.Intrebarea era daca trebuie sa te doara asa de rau,sau cum trebuie sa decurga masajul anticelulitic.Poate ma lamuriti si pe mine.Multumiri anticipate
  •  
    • 2 mesaje
    25 Iul 2004, 04:36
    0 0
    Buna! Am si eu o problema care ma toaca din ce in ce mai tare. Anul trecut in vara, din dorinta cred de a deveni vreun fotomodel international in 10 min am folosit folie si gel anticelulitic. Ca sa va formati o idee de cat de mare a fost prostia in capul meu la momentul respectiv,va spun ca am stat vreo 2 ore si ceva "la pachet" intr-o caldura f. mare si stransa f. bine si apoi mi-am scos folia. Am simtit niste ace de gheata in piele de nu mai puteam. La vreo cateva luni mi-au aparut niste chestii sub piele care pareau vase de sange sparte. Nu le-am dat atentie si dupa inca cateva luni s-au intins f. mult. Un medic mi-a recomandat pastile naturiste - PROCTO VENOTON- si unguent - TROXAL. Dar nu am obtinut nici un rezultat. Am uitat sa va spun ca m-am impachetat f. bine inclusiv pe abdomen si mi-au aparut in ultima vreme si pe sani si imi dau o senzatie urata de disconfort. Habar nu am ce sa fac. Daca cineva are rabdare sa citeasca romanul asta va rog sa imi dati un sfat ca vreau si eu fustele mele scurte inapoi si vreau sa merg si eu la plaja. Multumesc.