Gastrita
-
0 0Am fost la doctor, am facut endoscopie si rezultatul e GASTRITA.Am incercat tratamente alopate cu omeran, controloc, venter, si altele...apoi tratamente naturiste cu aloe vera, diverse ceaiuri si plante....am incercat si homeopatia, apoi si reflexoterapia si acupunctura....NIMIC...dureri ingrozitoare de stomac....tin regim insa am mai facut si mici excepti mancand din cand in cand o pizza sau o muratura......daca cineva care a avut gastrita sau are si stie ce inseamna durerea de stomac, rog sa dea un sfat, chiar am nevoie!
-
mie zi-mi cum fu la endoscopie.
am facut si eu tratamnet cu omez si omeprazol si se pare ca acu, cind nu mai maninc tot ce-mi place-adicatalea pizane, rosii, acidulari, ciytrice etc, vaz ca nu mai ma doare nmeam stomacu.
din pacate, tre sa fac si io endoscopia.
apropo, analiza aia pt helicobacter ti-o facusi?
ca poate suferi de asa ceva si nu stii -
Ai mare, mare grija ce faci. Can aveam vreo 17 ani, mancam haotic, foarte iute, cola..tampenii si am ajuns in spital cu o gastrita draguta, desoperita in urma unei endoscopii. Am facut un scurt tratament cu Omez, Venter si Klacid, cateva zile de regim si gata.
Anii urmatori, o dadeam cu litri intregi de cola pe stomacul gol, am si fumat un an cam un pachet pe zi, cafea pe stomacul gol, regim de un firbrobar pe zi si acum cateva luni am ajuns iar in spital cu ulcer, de data asta. Nu pot sa-ti descriu cat de groaznic a fost timp de vreo 2 luni, medicamente si numai mancare fiarta, plus spaima ca va trebui tot timpul sa am grija. De potolit tot nu vad ca o fac, mai trag o tigara la 2 saptamani si sa vezi atunci dureri.
Sfatul meu e sa ai foarte mare grija la ce mananci, sa faci tratament cu Omez primavara si toamna - cand apar problemele cu stomacul -sa lasi acidul, tigarile - in cazul in care fumezi - prajelile, in fine.,. sa iti dai seama ca sensibilitatea ramane si daca nu esti atenta, gatsrita se transforma in ulcer. -
Eu am de 6 ani gastrita.Nu mi-a trecut cu nimic.Nici cu Controloc,Omeran,Nexium..nimic.Am baut ceaiuri de tot felul ,regim strict.Si cand spun strict spun doar mancare gatita fara prajeli,fara afumaturi,cruditati..Si..degeaba.In 6 ani am facut 4 endoscopii pt.ca eurctatiile sunt frecvente,discomfortul din stomac permanent si pt ca nu au gasit nimic decat gastrita,au spus sa ma...caut la psihiatru sau..psiholog ca ulcerele si gastitele nu trec cu atata tratament sunt...defapt altceva...
Daca ma ajuta cineva cu un sfat...
Multumesc. -
buna ziua
As vrea si eu sa stiu cum pot scapa si eu de gastrita ?acum o luna am fost la spitalul municipal bucuresti si ma diagnosticat cu gastrita dar nu mi s-a zis ce sa mananc sau ce sa fac mi s-a date decat tratament de 1 luna cu nexium o pastila pe zi dimineata inainte de masa.ideea este ca uneori dimineata ma cam doare stomacu cateodata,aveti idee de ce?as vrea sa stiu si eu ce sa mananc? am voie dulciuri?ce fel de dulciuri?ceai(de care)?are ceva daca mai fumez cate o tigare pe zi din cand in cand?nu beau....cam cate mese trebui sa mananc pe zi mult putin?si m -
schimba poza aia de la avatar ca era cat pe ce sa ma razgandesc in a-ti raspunde. te mai intrebi de ce te doare stomacul? vad ca ai fost diagnosticat cu gastrita...pai de aia te doare!
gastrita este provocata de helocobacter? nexium e un fel de pansament gastric..reduce aciditatea..daca asta e singurul tratament, probabil ca nu esti infectat cu helicobacter.
la gastrita se tine regim alimentar...poate ca nu e nimic grav..nush ce sa zic...trebuia sa intrebi medicul..sau da mai multe detalii...