cum slabesc inainte de sarcina?

•  
    • 3 mesaje
    26 Ian 2009, 23:05
    0 0
    Dragelor,
    E prima oara cand scriu si fac asta ca nu prea am cu cine sa ma sfatuiesc si cum aici e locul potrivit sa aflii cat mai multe informatii despre ce te framanta ......

Pai e foarte simplu....Arat ca un dulap adica vreo 82 de kg si in cam 1.59.

Stiu ca e vina mea si mi-o asum in totalitate doar ca na imi doresc un copil si anul asta as cam vrea sa ma pun pe treaba....Faza nasoala e ca nu vreau sa facem hatza hatza fara sa ma gandesc la responsabilitatea de a avea kg astea in plus...si mai ales repercusiunile negative ale kg in plus asupra sarcinii si a copilului......
    Voi face evident toate analizele necesare dar vreau sa si slabesc inainte, dar nu prea stiu cum.....astfel incat sa nu-mi afecteze sanatatea si probabila sarcina.....

Ma simt oarecum trista ca na si eu si sotzul ne dorim un copil ...recunosc ca nu am incercat nici macar o data sa raman..tocmai pentru ca ma gandesc ca daca acum arat ca un dulap....in timpul sarcinii cum o sa arat?

Poate aveti voi idei...dar va rog sa nu-mi spuneti ca trebuie sa mananc doar un fir de patrunjel pe zi si in rest ....multa apa...

Pupici multi
  •  
    • 429 mesaje
    26 Ian 2009, 23:29
    0 0
    Eu zic ca trebuie sa adopti un regim alimentar pe termen lung. Dietele drastice cu efecte rapide nu cred ca te pregatesc tocmai bine pentru a fi mamica.
    Pot sa iti spun ce metode folosesc eu. Am inceput de 2 saptamani sa consum batoane fibrobar.
    Am vazut pe net cu ce a slabit luciu, am citit, mi s-a parut interesant si mi-am comandat.
    Partea buna e ca iti inhiba intr-adevar pofta de mancare. Insa la gust mie nu imi plac. Incerc sa inlocuiesc o masa cu un baton, care are 170 kcal. Eu nu pot manca decat unul pe zi, si acela dimineata. In rest, mananc o masa normala la pranz, dar un meniu slab caloric, iar seara un pahar de lapte, sau un mar doua, depinde...
    Am slabit un kg in doua saptamani. E putin, dar sigur.
    Am 59 acum si 170cm. Eu vreau sa slabesc doar 4-5 kg.
    Nu ma grabesc tocmai pt ca atunci cand am slabit 2 kg intr-o sapt, am pus 3 in urmatoarea.
    Si sport trebuie sa faci. Mai mult sau mai putin organizat. Din pacate eu nu fac. Nu imi place, sunt lenesa
    Daca slabesti un kg pe sapt , in doua luni poti ramane insarcinata, zic eu.
  •  
    • 3 mesaje
    27 Ian 2009, 00:12
    0 0
    Multumesc frumos pentru idei.....

O sa incerc sa preiau din tendintele tale culinare....

Ce ma descurajeaza este ca sunt atat de multe kile in plus....
  •  
    • 14 mesaje
    27 Ian 2009, 01:09
    0 0
    am ajutat doua persoane dragi mie, aflate in situatii similare;nutritie echilibrata+miscare.detalii:0763679585/0723310877/ mess:tocaciumariana
    t
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    27 Ian 2009, 08:57
    0 0
    bună dimineaţa
    eu zic că 82 de kg e cam mult ca să le dai jos pe termen scurt.
    ţi-ar trebui cel puţin 8 luni, poate chiar un an să slăbeşti sănătos. organismul trebuie să se obişnuiască cu lipsa lor, mai ales că vrei să rămâi gravidă.
    dacă vei slăbi rapid, în timpul sarcinii vei depune dublu.
    aşa că mai bine ai răbdare, amână sarcina şi slăbeşte lent spre binele tău şi al copilului.
  •  
    • 3 mesaje
    27 Ian 2009, 22:08
    0 0
    Cu riscul de a supara pe unii si pe altii....Nu vreau sa incerc nici o pastila sau cine stie ce licori care mai de care mai naturale si cu multe zerouri in coada.....

Eu am postat mesajul asta pentru ca ma gandesc ca nu sunt eu singura obeza doritoare de copii si ma gandeam ca in felul asta mai impartasim din experientele noastre.....

Io totusi mai astept pareri....
  •  
    • 689 mesaje
    28 Ian 2009, 12:22
    0 0
    Eu zic sa te duci la un nutritionist. E greu sa slabesti asa mult si totusi sanatos, mai ales daca nu stii ce inseamna sanatos.
    Si sa te apuci de sport. Du-te la sala de 3 ori pe saptamana, preferabil una cu antrenor. Eu cand mergeam la sala, erau si femei gravide in luna a 7-a care faceau sport, bineinteles adapatat situatiei lor. Dar il faceau si sincer din spate nici nu iti dadeai seama ca sunt gravide, aratau superb.
    Ideea de baza e sa iti schimbi obiceiurile alimentare si fizice. Mancat sanatos si facut sport.