e normal asa ceva??
-
26 Ian 2009, 16:520 0nu stiu dc e normal!!akum 1 an si 8 luni am nascut prin cezariana,si akum o luna mi-au cazut 2 ate de la operatie....dar din nauntru nici decum de afara unde sunt taiata deoarece e vindecata operatia.De atunci ma doare operatia ingrozitor si....mie frica sa merg la medic nici la controlul dupa 40 de zile nu am mers...va multumesc pentru timpul acordat si cine a mai avut o problema asemanatoare poate ami poate rasp din ce cauza au cazut acele ate nu trebuiau sa se TOPEASCA?
sincer.....nu stiu ce sa fac -
26 Ian 2009, 16:54Am uitat sa va spun....am facut echografie si nu se vede nimic in neregula.
Va multumesc pentru timpul acordat!! -
26 Ian 2009, 23:26parerea mea e ca mai bine te-ai duce la dr,decat sa stai asa si sa astepti niste sfaturi care nu te vor vindeca,mai ales ca ai spus ca te doare ingrozitor
cine stie ce poate fi
sanatate si mult curaj
-
27 Ian 2009, 12:04depinde cu ce cfel de ata te-a cusut medicul,in mod normal trebuia cu ata care se topeste,dar vezi si tu ce se intampla in spitalele noastre,sfatul meu,mergi la medic,sa nu se infecteze una si sa ai probleme mai mari dacat ai acum...curaj!!