vederea cel mai scump dar de la Dumnezeu
-
0 0buna seara,
dupa un control oftalmologic , copilului meu in varsta de 11 ani i s-a stabilit un diagnostic foarte dur : astigmatism si ambliopie, la un ochi cu care nu mai vede decat 10%
ce ma sfatuiti sa fac, sunt disperata, plang intr-una
cu ochelari se mai poate face ceva macar sa nu piarda ochiul definitiv
poate stiti o clinica buna sau alte tratamente??
multumesc! -
Inteleg prin ce treci ! Eu am fost operata la ochi acum 1 an si jumatate . Am avut miopie si asigmatism
Iti recomand Clinica Oculus din Calea Floreasca , poti intra pe www.eye.ro
Sunt convinsa ca acolo baietelul tau va fi salvat .
Nu vreau sa generalizez , insa eu nu am fost multumita de Sp de Ochi ! MI-au gresit reteta la ochelari si dupa ce am dat o groaza de bani sa ii fac , a tb sa ii refac din cauza lor , deoarece sustineau sus si tare ca nu este vina lor !
Sanatate -
mortycya_ada............am sa iti scriu aici cateva lucruri
m-am operat la Oculus , aveam asigmatism si miopie , la un ochi aveam cu plus si la celalalt cu minus , destul de mari
operatia mea s-a numit implant de cristalin ( implant toric ) iar pt asta s-a dat comanda in Olanda cu specificatiile necesare . Cristalinul este unic . Am asteptat cam 6 luni pana a venit . Operatia se face in zile diferite . Adica azi te operezi la un ochi( care vrei ) a doua zi te duci la control unde iti da badajul jos iar ziua urm te duci sa te operezi la celalalt ochi . M-a costat 80 mil , 40 la un ochi pret ce include absolut tot (anestezie , operatie , medic , asistente , au inclus ei tot in pretul asta ) .
O sa fiu sincera si am sa iti spun ca este o operatie destul de dificila si dureroasa , insa ai si satisfactia de a nu mai purta ochelari dupa si de a vedea f bine . Acum depinde de fiecare org . Eu nu ma puteam opera cu laser deoarece aceasta operatie da rez numai pana dioptrii de -3 . Operatia a fost reusita . Medicul mi-a zis ca am avut 100% reusita in ce se putea face la mine . Din pacate am ramas cu un 0.5 dar med au zis ca nu am nevoie de ochelari . Luna viitoare merg si eu din nou la control sa vad cum mai evouleaza .
Dupa operatie o luna de zile nu ai voie sa te speli pe fata , te stergi la ochi numai cu ser fiziologic , nu stai in vant , curent , soare ( numai cu ochelari de soare cu protectie UV ) , nu te freci la ochi , nu te lovesti , nu te machiezi , si iti pui niste picaturi speciale in ochi . ( contin antibiotic ) .
Cam asta e ! Sper ca ti-am fost de folos , daca mai ai intrebari cu cea mai mare placere .