xenical
-
0 3a luat cineva xenical? da rezultate? dar cu efectele secundare cum este?
-
da, veronica eu am luat!!!
sa.ti povestesc: la 24 h fix dupa ce ai luat pastila, trebuie sa fii la tine acasa, sau langa o toaleta extrem de curata....si in baie sa existe o cutie de dero!!!
elimina toate grasimile din corp, cum nici un alt medicament nu o poate face!!!(de aceea iti trebuie dero!!)
eu l.am luat prima oara din franta, pt. ca vroiam sa slabesc si sa stii ca ma ajutat !!!
VEZI, ca nu tine sa amani senzatia cu iesitul afara !!!intelegi, altfel ai sa te "scapi pe tine"!!! e a naibi de periculoasa senzatia !!!! jur..... -
Cate kg aveai , cat ai slabit si evident cat timp ai luat xenical-ul ?
merci
PS
Crezi ca pentru o persoana care are 6 kg in plus e la fel de eficient ? Eu cunosc o doamna care a slabit 12 kg in 2 luni dar avea de unde , ca trebuia sa dea jos 30 de kg .Din cate stiu , cea mai mare problema este la kg mai putine de dat jos ... -
PRECAUTIONS
This medicine can cause changes in your bowel habits, such as fatty or oily stools, due to the elimination of undigested fat in your stool. XENICAL reduces the absorption of supplements of some fat soluble nutrients, particularly beta-carotene and vitamin E. You should therefore follow your doctor's advice in taking a well balanced diet rich in fruit and vegetables. XENICAL should not be used if you have an allergy to it or suffer from chronic malabsorption syndromes such as sprue or steatorrhea. It is also not intended for use with children or pregnant or nursing women.
SIDE EFFECTS
Side effects include loose stools and increased gas or flatulence. These symptoms are generally mild, occur at the beginning of treatment, go away after a short period of time and are usually experienced after meals containing high levels of fat. Normally, these symptoms disappear if you continue treatment and keep to your recommended diet. -
Cu privire la terapia medicamentoasă a obezităţii, Expert Panel on the Identification, Evaluation and Treatment of Overweiyght and Obesity face următoarele recomandări:
“Drogurile ce induc pierderea în greutate aprobate de FDA (Food and Drug Administration) pot fi utilizate numai ca parte componentă a unui program de scădere ponderală ce include dieta şi activitatea fizică pentru pacienţii cu BMI > 30 fără boli sau factori de risc concomitenţi datoraţi obezităţii şi pentru pacienţii cu BMI ≥ 27 cu boli sau factori de risc datoraţi obezităţii. Drogurile nu vor fi niciodată utilizate fără modificarea concomitentă a stilului de viaţă. Este necesară evaluarea continuă a eficacităţii şi siguranţei în administrare a terapiei medicamentoase. Dacă drogurile sunt utile în realizarea scăderii podnerale sau în menţinerea acesteia şi efectele adverse sunt minore ele pot fi utilizate. Dacă nu, vor fi întrerupte.”
Există două medicamente aprobate de FDA spre a fi utilizate pe termen lung:
Sibutramine (Meridia) – aprobat de FDA în februarie 2001. Inhibitor de reabsorbţiei norepinefrinei şi serotoninei, sibutramina creşte nivelul serotoninei sau suprimă apetitul şi măreşte nivelul altor neuropeptide care accelelrează arderea caloriilor. Sunt în studiu receptori β3 adrenergici implicaţi în supresia apetitului.
Orlistat (Xenical) – aprobat de FDA în mai 1997. Inhibitor al lipazei pancreatice care realizează un bloc de 1/3 în absorbţia lipidelor la nivelul tubului digestiv. Determină steatoree. Xenical scade de asemenea absorbţia vitaminei D şi altor câteva principii nutritive importante. Scăderea ponderală obţinută prin asocierea drogului la dietele hipocalorice este modestă.
Hormonii tiroidieni, diuretice şi digitale vor fi utilizaţi la pacienţii obezi numai dacă există indicaţii specifice (ex: hipotiroidism, edeme, HTA sau ICC). Diabetul zaharat şi hipertensiunea arterială care survin la pacienţii obezi trebuie tratate agresiv. Conducerea tratamentului diabetului zaharat tip II asociat obezităţii impune nu numai un control agresiv al glicemiei cu agenţi farmacologici ci şi o nutriţie sănătoasă, scădere ponderală şi exerciţiu fizic. Scăderea ponderală la aceşti pacienţi este imperativă. O scădere cu doar 5% a greutăţii reduce glicemia şi lipemia la aceşti pacienţi. -
Eu citisem intr-o rev ca in timpul administrarii Xenicalului trebuie o dieta moderata, in care cantitatea zilnica de lipide sa nu depaseasca 12g.
In plus, am inteles ca nu sunt tocmai ieftine.
Eu am luat, la recomandarea medicului, Regenon. Asta este un medicament care cica inhiba senzatia de foame la nivel cortical. Sa va spun ce efecte poate avea? Printre ele se numara si posibile haluciatii, depresie, irsacibilitate,dependenta, etc. Plus ca la un moment dat era o senzatie de speedy-gonzales, parc bausem cola cu ness...
Deci... mare atentie, caci pot fi efecte cam neplacute.... -
Fetelor, nu luati prostii din astea, voi stiti ce inseamna sa inhibi lipaza pancreatica?
Omori paianjenul cu barosul!!!!
Ce mai ramine dupa?
Mereti in piata, luati fructe si legume, mincati salate si carne de pui, soia,etc. ce poate fi asa greu?
NU PUTETI ARATA CA ALEA DE LA FASHION TV,pt. ca nu se poate.Toate au cu 15-18 % sub greutatea normala!!
Din experienta mea de viata:
POTI ARATA SUPER SI SA FII F. NEFERICITA,
SAU POTI ARATA ONORABIL SI SA FII F. FERICITA!!
No, astept sa dati cu paru"!! -
Nu dam cu parul...Dar in cazul meu : mananc putin , nu mananc seara , nu mananc gras etc si nu reusesc sa scap de cele 6 kg care imi stau pe creier .Nu ma ingras , e edevarat , dar nici nu slabesc , asa ca as fi vrut , pret de o luna , doua , sa iau porcaria asta ca sa scap de faza de platou in care ma gasesc ...Ca apoi ma mentin eu ...Dar vad ca Monkey nu mai da nici un semn . Ma interesa o experienta personala , si ea parea ca e ok. Asta e .
-
Veronica,
Si eu am in plus, fata de cit as vrea , cam 3 kg, de aceea nu imi fac probleme.Dar nu de asta am scris..asa.
Orice interventie de acest fel este f. agresiva pt. organism. Am mai spus de multe ori ca nu-i bine sa te joci cu mecanismele de reglare ale org.nostru.
mai devreme sa u mai tirziu se va razbuna.
Eu, veronica, in locul tau as face asa:
MI-AS MODIFICA REGIMUL DE VIATA.
Stiu, la inceput este greu, dar, incet, incet te obisnuiesti.
Exclude piinea!!
Dulciurile sa nu existe pt. tine!Exista FRUCTE BUNE, DULCI.
Misca-te cu ORICE OCAZIE care o ai: -Trepte, piata, plimbari,orice PE JOS!!!
DUPA ORA 5 NU MAI MINCA DECIT FRUCTE SAU LEGUME .
Seara, cind te lasa bebele in pace, pune-te jos pe covor si fa abdomene si ridicari de picioare, macar 5 min.!!!
Bea ceai verde mult si slab..
Inlocuieste zaharul cu indulcitori pt. o perioada.
Eu asa as face daca as avea 20 kg in plus.
In nici un caz pastile si alte mizerii.
Puiul tau are nevoie de tine sanatoasa, vesela si plina de energie, nu lesinata de cure peste cure cu chimicale de doi bani!!
Succes!!Tine-ma la curent daca vrei si nu te-am enervat..