va rog ajutati-ma

•  
    • 1 mesaje
    25 Ian 2009, 11:08
    0 0
    De 5 zile am sangerari neobisnuite si ma deranjeaza dar nu foarte mult in partea dreapta cred ca, ovarul drept.Mentionez faptul ca, nu am avut niciodata astfel de sangerare deoarece iau anticonceptionale de mult timp si ciclul imi venea regulat dupa ce terminam blisterul si nu aveam nici o problema.Nici nu am uitat sa iau vreo pilula si chiar daca am uitat am respectat instructiunile anticonceptionalelor si am luat-o.Sunt foarte speriata deoarece niciodata nu am avut sangerari neobisnuite in afara ciclului regulat.Va rog din tot sufletul sa ma ajutati.
  •  
    uro
    • 10 mesaje
    25 Ian 2009, 12:19
    0 0
    pai din cate stiu eu sangerarile in afara ciclului prevestesc o sarcina (mie asa mi s-a intamplat)dar tu iei antic. si poate sa mai fie si de la ele (anticonceptionale) trebuie sa faci pauza la 6,7 luni
    nu vreau sa te sperii dar e si un simptom de ccu(cancer col uterin)
    oricum stii ce sa faci FUGI LA GINO
  •  
    uro
    • 10 mesaje
    25 Ian 2009, 12:25
    0 0
    Iti recomand sa intri pe feminis.ro
    la sectiunea video iti explica un ginecolog multe chestii
    in speranta ca te am ajutat
    numai bine
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    25 Ian 2009, 12:32
    0 0
    uro,
    cum poţi să sperii fata spunându-i că e un simptom de cancer? e adevărat, dar nu e nevoie să pui paie pe foc. nici măcar medicul nu spune aşa ceva până nu vede rezultatele analizelor.
    eu zic să nu intri în panică. sângerările intermenstruale apar frecvent la femeile care folosesc pilule şi nu sunt neapărat indiciul unei sarcini.
    eu zic să mergi la medic. el este cel mai în măsură să te ajute.
  •  
    • 9 mesaje
    25 Ian 2009, 14:18
    0 0
    Cel mai indicat ar fi sa consulti un ginecolog,nu trbuie sa te sperii ca ar fii neaparat ceva grav.SANATATE
  •  
    uro
    • 10 mesaje
    26 Ian 2009, 13:33
    0 0
    kti
    ma bucur ca ai recunoscut ca e un simptom de ccu eu nu am brut sa o sperii doar i-am prezentat cauzele simptomului si am specificat ca poate fi si de la anticonceptionale
    si sa stii si tu medicul poate sa isi dea seama fffff usor din testul babes papanicolau un test care -l face la 6-8 luni orice femeie care se intretine
  •  
    uro
    • 10 mesaje
    26 Ian 2009, 13:35
    0 0
    Cu scuzele de rigoare serbancati nu am vrut sa te sperii iarta-ma