METABILISMUL-DEZBATERI

•  
    • 27 mesaje
    3 Iun 2004, 08:18
    0 0
    Ce facem cu metabolismul?
    Sunt deja avansata in virsta. Vreau sa fiu sanatoasa. Vreau sa nu ma ingras. Hade sa dezbatem acest subiect daca doreste vreo eva.
    SINCERE SALUTARI SI MULTUMIRI DACA/MI RASPUNDETI!
  •  
    • 117 mesaje
    3 Iun 2004, 09:20
    0 0
    Parerea mea este ca e bine sa incerci sa te hranesti sanatos (putine grasimi, putina sare, putine dulciuri) inca de la o varsta tanara, poate chiar din copilarie.
  •  
    • 1105 mesaje
    3 Iun 2004, 10:20
    0 0
    Metabolismul...e cam mult spus. Este un termen ce implica f.f.f.f multe.
    Sfatul meu:
    -F. MULTA MISCARE
    -PUTINA MINCARE SI SANATOASA
    -ATITUDINE POZITIVA FATA DE VIATA
    -DRAGOSTE MULTA(nu neaparat fizica)
    -ACTIVITATE INTELECTUALA PERMANENTA
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Iun 2004, 10:42
    0 0
    Sa adaugam la toate acestea suplimentele hormonale o data cu aparitia menopauzei.
  •  
    • 1105 mesaje
    3 Iun 2004, 15:29
    0 0
    Corect!!

Mai da-ne informatii, citi ani ai?? Si altele..
  •  
    • 27 mesaje
    9 Iun 2004, 09:37
    0 0
    SCUMPA MEA, AM 50 DE ANI, NU AM SUFERIT NICI O OPERATIE, DAR ASTA NU INSEAMNA CA SUNT SANATOASA BETON.
    M-AM INGRASAT, AM 70 KG, IN 1990 AVEAM 57 KG. CONSUM VEGETALE FOARTE MULTE, PUTINA CARNE FIARTA, BEAU CEAIURI DE PLANTE SI CAFEA.
    AM UN SERVICIU SEDENTAR, MERG PE JOS DAR NU IN FIECARE ZI.
    CAM ASTA ESTE VIATA MEA DE FIECARE ZI.
  •  
    • 68 mesaje
    9 Iun 2004, 11:09
    0 0
    O variatie in greutate (cand gras_cand slab,idem)creaza o dereglare in metabolism si cu varsta e cam nasol sa scapi de kg in plus.
    Cred ca ar trebui vb cu un doctor daca varsta e inaintata.Nu poti alerga de nebuna in parc doar asa...sa scapi de kg.
    In plus,e absoluta necesara o alimentatie echilibrata.Nici bogata in grasimi dar nici tip vegetarian (in plus carentele de Ca determina osteoporosis la o doamna mai in varsta).

take care!
  •  
    • 1105 mesaje
    9 Iun 2004, 11:14
    0 0
    Totul pare sa fie OK.,mai putin miscarea care se vede ca lipseste.
    Seara, pe la 7, ce-ar fi sa pleci la plimbare, cumparaturi,etc. (cam 30 min) pe jos?
    Daca mergi in pas vioi,ZILNIC, NU SE POATE SA NU OBSERVI SCHIMBARI in 2-3 sapt.
    Succes!
  •  
    • 27 mesaje
    10 Iun 2004, 09:59
    0 0
    Multumesc Silvanita.
    Incerc sa ma plimb seara, din nefericire, nu am nici un parc pe aproape / dar asta e.
    Daca mai afli ceva mai raspune-mi si tu. O zi buna iti doresc.
  •  
    • 765 mesaje
    12 Iun 2004, 22:19
    0 0
    Buna victoria5,
    Iti doresc si eu o duminica placuta.
    In alta ordine de idei, ma intrebam ce inaltime ai.
    Eu nu sunt la serviciu si atunci accesez eva.ro atunci cand am timp.
    Asa se face ca pierd firul discutiilor. (De aceea va cer scuze daca au fost mesaje la care n-am mai raspuns.)
    Doar subiectele recente le mai citesc.
    Privatul ramane singura sansa de a avea acces la raspunsul vostru pentru mesajele mele.