am o scurgere maronie...
-
0 0Buna evelor!!
Sunt insarcinata, aproape 2 luni si de 2-3 zile am o scurgere de culoarea maronie....de fapt e un maro inchis. E normal? -
Nu am gasit nimic in arhiva
sunt putin ingrijorata deoarece cateodata am si dureri abdominale si simt si un fel de intepaturi in zona ovarelor...am citit pe alte forumuri ca fetele aveau o scurgere maronie deschis, ceea ce insemna ca se implanteaza sarcina in uter...dar eu am o scrugere maro inchis aproape spre negru....ce ar putea fi??? helppp -
Am fost aseara la urgenta si mi-au facut un control....mi-au gasit "saculetul" cu sarcina e de 9x7 mm, dar este desprins de uter 10x13 mm...deci bebe e mort si am in curs un avort (nu au auzit bataile inimii si am aproape 2 luni de sarcina) si din cauza asta aveam scurgerile maronii...in seara asta am bilet sa ma intorc in tara (sunt in italia) si am sa ma duc sa avortez
si sa ma curete bine... -
Fata cum dracu poti sa stai de la doua dupamasa pana seara cu scurgeri maronii, sa nu mergi la medicul tau, cel mai avizat sa te ajute sau la urgente si insarcinata fiind???
Eu cred ca alergam impuscata la o unitate medicala pentru a primi ajutor...nu stateam cu degetu in barba punandu-mi intrebari existentiale stupide pe forum cautand in niste arhive care oricum nu te ajutau cu nimic???? Doamne...inconstiente mai sunt unele... -
deoarece citisem inainte ca multe femei au astfel de scurgeri maronii in primul trimestru de sarcina, fiind semn de implantare a ovului in uter...si mi s-a parut normal....apoi am inceput sa am dureri, dar nu foarte mari care durau cam 10-20 secunde..si cand am fost la doctor mi-a spus ca nu se putea desprinde asa de mult (10x13 mm) in cateva ore ci incepuse cu cateva zile inainte, poate chiar si o saptamana dar nu mi-am dat seama pt ca nu am avut nici un fel de simptome pana acum 2 zile...chiar daca ma duceam exact cand am vazut prima pata maronie, nu se mai putea face nimic...nu a fost sa fie...
-
sa nu ti se mai para normal pe viitor pentru "simplul"" motiv ca nu esti medic...nu suntem avizati, nu ne punem diagnostice din "ce citim"" sau auzim mai ales cand suntem insarcinate...si ..doar nu iti iesise un banal cos...aveai sangerari si, cu asta nu e de glumit, fapt pe care l-ai realizat si tu intr-un tarziu!