astept un ras
-
22 Ian 2009, 17:310 0buna fetelor va rog sa nu ocoliti si sa cititi si mesajul meu am o mare problema eu si sotul meu ne dorim ff mult sa avem un bebe ,dar de degeaba ...incercari peste incercari si nimik,,,,din cauza unei raceli jos nu mai scap de ea ce pot face /? am fost la doctor si mi a dat tratamen dar degeaba si mia zis k din aceasta cauza nu pot ramane insarcinata astept raspunsul vostru va poop ms
-
23 Ian 2009, 12:30buna lili
si eu am fost exact in aceeasi situatie ca si tine
3 ani m-am chinuit sa raman insarcinata,nu mai scapam nicicum de raceali jos
trebuie sa ai mare grija cum te imbraci in partea de jos,ptr ca este f important
de asemenea,sa faci bai cu pelin si galbenele,si e si mai bine daca ai un irirgator ptr a te spala bine inauntru
pana la urma am scapat de probleme,si am ramas insarcinata
acum avem o fetita de 2 anisori si 6 luni
totul e sa nu te neglijezi,si sa porti tot timpul lenejerie din bumbac,exclus tanga
iti doresc multa sanatate si noroc,si ai mare grija de tine
iti spun din propria experienta
te pup -
23 Ian 2009, 13:12Eu stiu ca foarte bune sunt baile cu ceai de:Galbenele+Cretisoara+Coada Soricelului.De trei ori pe zi(ultima seara inainte de culcare)bai de sezut(stai cate 10_15 min cu fundul in ligheanul cu ceai)dar nu uita intotdeauna sa_ti acoperi rinichii.Incearca si bea si ceai de cretisoara si coada soricelului(o cana de cretisoara una de coada soricelului).Icearca timp de mai multe saptamani acest tratament. Eu asa am scapat si de raceala si de mai multe probleme gineco.Multa sanatate.