sterilet
-
0 0buna ma numesc alina si am 2 copii un baietel de 3 ani si o fetita de 11 luni dupa ce am nascut fetita am continuat cu anticonceptionale pilula date de la medicul de familie dar am inceput sa ma simt rau de la ele Saptamana trecuta am fost la ginecolog ptr un control de rutina si cu aceasta problema si mia spus sa renunt la pilule, sami pun sterilet dar nu mia zis ca ar trebui sa fac analize,am facut decat testul papanikolau si mi sa zis ca peste 2 sapt sa maerg sa-mi puna sterilet pe 5 ani. Sunt nelamurita dak este suficient decat un test papanicolau ptr a pune steriletul va rog sa ma sfatuiti ca nu stiu ce sa fac .Va multumesc
-
Nu-ti recomand steriletul..
Ce poti pati de la el: sa ai menstruatie 15 zile/luna, dureri mari de ovare, trebuie sa te protejezi in permanenta impotriva frigului.
In plus..e corp strain.
Unele femei il suporta, altele nu...
Nu ca anticonceptionalele ar fi mai bune..
Cred ca singura metoda contraceptiva fara efecte secundare ramane prezervativul.Iar "domnul", daca nu-l suporta, poate sa se indoape el cu pastile sau sa-si puna sterilete.
-
oana are dreptate.
mie un ami se pare nedrept ca o femeie să să adopte metode contraceptive cu efecte secundare nocive doar pentru ca soţul să se bucure ceva mai mult de clipele de plăcere.
dar cu neplăcerile tale cum rămâne?
foloseşte draga mea prezervativul. eu sunt căsătorită de 7 ani şi îl folosesc. soţul meu e perfect de acord.
streliet nici nu intră în discuţie. plus că riscul de sarcină e mai mare.