va rog ajutor .vreau s incep tratamentul

•  
    • 5 mesaje
    21 Ian 2009, 18:08
    0 0
    buna .sunt georgiana si am 19 ani.am fost la un control la san si mia dat drept diagnostic mastoza fibrochistica .m-am speriat .vreau si eu mai multe info despre acesata boala.este grav.??medicul mia zis k am un mic nodul si mia dat tratament cu matodynon...nu inteleg cum se administreaza acest medicament .zice ca se dizolva in cateva picaturi de apa .se bea ???sau cum il folosesc??va rog sa ma ajutati
  •  
    • 380 mesaje
    21 Ian 2009, 18:34
    0 0
    Dap, se bea. Dar nu are prospect medicamentul, sau medicul nu ti-a zis cum sa-l iei (cate picaturi). Din cate stiu eu se iau cate 20 picaturi dizolvate in apa de 3 ori pe zi, sau 30 dimineata - 30 seara (dizolvate in apa, evident).
  •  
    • 5 mesaje
    21 Ian 2009, 21:06
    0 0
    iti multumesc mult.mia prescris 30 de picaturi de 2 ori pe zi .am citit si prospectul dar scria ca se dizolva cu un pik de apa ,dar scria ca e pentru uz intern si ma gandeam la altele:Fiti multumesc mult....e ceva grav aceasta boala ???mia descoperit si o mica inflamare la colul uterin...ce parer ai ..sunt foarte speriata ..
  •  
    • 380 mesaje
    22 Ian 2009, 13:00
    0 0
    N-ai pt ce. Din cate am inteles nu e (si eu am avut ceva asemanator si m-am speriat rau la mom respectiv), se datoreaza in principal hormonilor si multe femei au chisturi care nu sunt periculoase, dar daca ti-a dat tratament, trebuie urmat, chiar daca nu e grav ce ai. Concluzia e sa facem ce zice doctorul.

Cu toate astea trebuie sa mergem la doctor daca observam ceva neobisnuit, sa urmam tratamentul, dar astea sunt chestii valabile pt toata lumea.