Insarcinata sau nu..???ajutati-ma...:((
-
20 Ian 2009, 17:520 0Buna evelor...eu sunt nou p aici..nu ma certati dak a mai fost intrebarea asta.... dar... sa va spun ce mi se intampla:nu mi-a venit menstruatia timp de 2 luni...am facut 3 teste d sarcina...si toate au iesit negative...ce se tampla?ce pot avea? de ce nu-mi vine menstra?Trebuie sa merg la un medic?...voi ce ma sfatuiti? va rog ajutati-ma ..multumesc d atentie
-
20 Ian 2009, 20:55Buna. Daca iei anticonceptionale e foarte posibil ca menstruatia sa nu iti fi venit din cauza lor....si mie m-i s-a intamplat acelasi lucru.Oricum eu iti recomand sa iti faci un control ca sa vezi ce e in meregula cu tine. Medicul te va lamuri.Sper sa fie totul bine
-
21 Ian 2009, 11:50eu zic sa mergi la un meic ginecolog la control si eventual sa-ti faca si o ecografie.sanatate multa.iar de sarcina nu cred ca e vorba dupa atatea teste de sarcina in 2 luni.
-
21 Ian 2009, 14:35poate depinde si de varsta pe care o ai...
mie prima data mi-a venit menstruatia la varsta de 12 ani si jumatate.....ce sa va spun...eram copil nu ca si acum ca la 13 ani faci sex
eu la 15 ani ma jucam cu papusi...in fine...dupa care timp de vreo 5 luni nu mi-a mai venit....bineinteles ca eram bucuroasa
....dupa care mi-a venit din nou...incontinuu pana in ziua de azi
)...abia astept sa raman insarcinata sa nu mai imi vina 9 luni
) ...bineinteles....astept dar nu anul asta
la anul poate ;D
dar stai linistita ca nu cred ca esti insarcinata