Ajutor, va rog! medic proctolog?
-
2 0Nu stiu cum s-a intamplat, dar s-a intamplat! Dupa 2 zile cu voma si diaree, m-am trezit cu o mica galma in zona perianala. Nu e dureroasa, insa nu stiu ce este si e periculos de aproape de anus. Pe langa ca mi se pare un afront la adresa apucaturilor mele igienice uneori chiar obsesiv-compulsive, mai sunt si in timpul menstruatiei! Aplic crema cu ihtiol si folosesc si rivanol, insa nu vad nici o scimbare... Am nevoie de sfatul vostru in ceea ce priveste un medic proctolog, aveti o recomandare?
-
Pana la urma la mine nu a mai fost nevoie de interventie, asa ca nu stiu ce sa iti spun. Insa stiu pe cineva care a fost tot la ei, pentru ceva interventie pentru hemoroizi, si pretul era aproape dublu fata de pretul aceleiasi interventii in Cluj... Na... asta e capitala, cu preturi mai mari

Eu cand am fost prima data la ei eram cam disperata, ca fusesem inainte la cattiva, si toti imi spuneau ca tb operatie, doar cei de la Proctoclinic au zis sa nu ne grabim, si spre surpriza mea am scapat. Dar au fost singurii care au avut rabdare cu mine, am stat vreo ora in cabinet sa imi explice ce si cum, sa analizam impreuna variantele, ce putem face, etc. Iar chestia cu barbat sau femeie...pentru mine nu a mai contat, desi la inceput si eu eram ca tine, pana am inteles ca e ceva foarte normal de fapt, care tine de corpul nostru, si nu trebuie sa ne fie rusine. Bafta multa!