insuficienta de progesteron
-
0 0a luat cineva duphaston? eu trebuie sa iau 2 pastile pe zi pentru insuficienta de progesteron,dar nu stiu la ce interval de ore sa iau. Ma poate ajuta cineva?
-
medicul nu mi-a spus cum se le iau si nici cat timp, doar ca sa incep din a 12 zi 2 pastile pe zi. Banuiesc ca trebuie sa iau 20 pastile, cat are o cutie(10 zile).Am intrebat la farmacie si mi-a zis sa nu le iau pe amandoua odata sa le iau la intervale de timp. Sicer nu stiu daca e bine, eu iau una dimineata si una seara
-
Eu am facut 2 tratamente hormonale.Mare, mare, atentie!!!!Am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica si inafara de faptul ca s-a mai redus din jena pe care o acuzam-dar numai in perioada tratamentului-nu am avut nici un rezultat.Ba da, am avut unul:m-am ingrasat cu 7 kg pe care nu mai reusesc sa le dau jos! Nu e de glumit cu progesteronul si nici cu estrogenul>trebuie umblat la cauza care a declansat acest dezechilibru hormonal.
-
eu am endometrioza si nu am ovulatie, dupa un profil hormonal s-a observat ca am insuficienta de progesteron, asa ca dr mi-a recomandat sa iau 2 luni duphaston si sa incerc sa raman insarcinata cat mai repede, daca nu.....probabil trebuie sa ma operez si apoi cu stimulare ovariana sa incerc sa am un copil. Va doresc multa sanatate