poate vi s-a intamplat si voua ??
-
18 Ian 2009, 14:330 0astfel ma ajutati si pe mine pana una alta..
am dureri de muuuuulta vreme in tp actului sexual si da , am fost la n doctori , intr-un final am fost la o doctorita care m-a multumit , sa zicem. a spus ca durerea e din cauza unei bucatele de piele care "intra inauntru" . mi-a spus ca daca se mai intampla... sa ma hotarasc , ma duc la ea si imi taie acea pielita.
bun , au trecut cateva luni si durerea e la fel de mare .
de fiecare data dupa ce urinez ma ustura INSUPORTABIL !din cauza acestei probleme nici nu ma mai pot gandi la sex , a devenit si o problema de psihic.
si ce vreau eu sa va intreb , vi s-a intamplat vreodata sa vi se umfle labiile de jos foarte tare ?? sa se inroseasca si sa doara ca naiba ??? pana acum nu mi s-a mai intamplat asta dar e aceeasi durere , doar ca acum ma ustura toata .
acum nici nu pot sta jos bine ...
maine dimineata imi fac programare la aceeasi doctorita , doar ca sigur voi ajunge pe sapt viitoare sau chiar cealalta pentru ca e doctorita buna si are f multe programari
pana atunci ma puteti ajuta intr-un fel ? cel putin daca ati avut aceasta experienta...
va multumesc -
19 Ian 2009, 14:57nu am asemenea probleme dar am auzit de ele si chiar am vazut la televizor...daca te-ai decis sa mergi, bafta! am inteles ca e o problema cu dimensiunea labiilor mici, sa poate rezolva chirurgical fara prea multe probleme
-
20 Ian 2009, 09:50durere in timpul actului sexual am avut si eu,dar numai la o anumita pozitie,aveam un ovar inflamat,iar la contact ma durea ffff tare