CEAIURILE IN TIMPUL SARCINII!!!
-
16 Ian 2009, 23:470 0SUNT INSARCINATA SI M/AM RACIT FOARTE TARE.PE LANGA RACEALA AM FACUT SI O GINGIVITA FRUMOASA SI AS VREA SA LE TRATEZ PRIN CEAIURI DACA SE POATE DAR NU STIU CARE LE POT FOLOSI SI CARE NU.AM INTELES CA SUNT UNELE INTERZISE IN TIMPUL SARCINII.MA POATE AJUTA CINEVA CU CEVA SFATURI?MULTUMESC.
-
17 Ian 2009, 00:49Ptr gingivita, sa-ti faci ceai de musetel, nu foarte concentrat, iti clatesti gura bine , dupa care iti umpli gura din nou cu ceai si stai citeva minute. Faci chestia asta de citeva ori pe zi - daca folosesti periuta electrica rotativa, fa o pauza.
Ptr raceala ar fi carmol - e frectie de uz extern, nu stiu daca este ok, trebuie sa intrebi farmacista - cert este ca te pune pe picioare foarte repede; usturoi crud, citrice, ceai musetel (nu foarte concentrat), menta, trei frati patati - vezi indicatii pe net sa fie bine ptr tine. Daca se poate, repaus la pat. Multa sanatate.
p.s. sa nu bei ceaiurile fierbinti ptr ca iti irita gitul si mai rau, sa fie la o temperatura suportabila spre rece. -
17 Ian 2009, 09:31sangerarea gingiilor in timpul sarcinii ,precum si hemoragiile nazale sunt obisnuite .sunt urmare a cresterii nivelului progesteronului. intr-adevar, ceaiurile de musetel te vor ajuta dar nu vei scapa de ele pana vei naste si un timp dupa aceea. ptr raceala ceaiuri multe, indulcite cu miere . daca faci temperatura poti lua un paracetamol. sarcina usoara!
-
17 Ian 2009, 09:39http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
citeste aici. sarcina usoara! -
17 Ian 2009, 09:41eu când am fost gravidă şi mă prindea răceala îmi făceam ceai de ceapă cu miere şi lămâie. gustul nu e tocmai bun dar are un efect antiinflamator grozav.
-
18 Ian 2009, 20:44MULTUMESC MULT DRAGELE MELE PENTRU RASPUNSURILE DATE.SANATATE MULTA TUTUROR.