ESTE POSIBIL SA FI RAMAS INSARCINATA CU

•  
    • 3 mesaje
    16 Ian 2009, 18:16
    0 0
    IN URMA CU 3 LUNI AM NASCUT UN BAIETEL PRIN CEZARIANA DEFAPT E A DOUA CEZARIANA PE PRIMA FETITA TOT ASA AM NASCUTO DUPA NASTERE MEDICUL MIA RECOMANDAT ANTICONCEPTIONALE,LEAM LUAT DAR NU REGULAT TOT UIT DE ORA LA CARE LE IAU SI INTIRZIU ORA NU ZIUA,ESTE POSIBIL SA FI RAMAS INSARCINATA PT CA NU MIA VENIT MENSTRUATIA DIN 23 NOV 2008 SI TEST DE SARCINA MIE FFFFFFFFFFFFFFOARTE FRICA SA FAC ESTE CAREVA CARE I SA MAI INTIMPLAT AS VREA TARE MULT SA MA LINISTESC NICI NOAPTEA NU POT DORMI DIN CAUZA ASTA MIE O FRICA DE MOARTE AR FI UN DEZASTRU SA FIE ADEVARAT CRED CA AM SA FAC INFART MA AJUTATI?
  •  
    • 325 mesaje
    16 Ian 2009, 19:07
    0 0
    dar tot nu inteleg de ce nu iei un test de sarcina?Orice ar fi,tot o sa afli ce este cu adevarat
    si mie mi s-a intamplat sa nu-mi vina vreo 2 luni,dar eu nu luam anticonceptionale,mi s-a spus ca e o dereglare hormonala
    mi s-a prescrie dufaston,si am rezolvat problema
    care este diferenta de ore care intarzii sa iei anticonceptionalele?
    nu stiu sigur,dar nu este o problema daca intarzii maxim 12 ore de la administrarea obisnuita,
    si ca sa nu mai uiti,pune si tu ceasul sa sune sau un tel mobil sa-ti aduca aminte
    succes
  •  
    • 59 mesaje
    16 Ian 2009, 19:23
    0 0
    Nici mie dupa nastere nu mi-a venit ...Nici nu am alaptat nici nu am luat anticonceptionale.Am mers la medic si mi-a dat injectii cu progesteron.La unele femei hormonii lucreaza diferit.Ar trebui sa stii cum au decurs lucrurile dupa prima nastere.Slabe sanse sa ramai insarcinata daca iei anticonceptionale ,chiar daca nu le iei la ore fixe.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    16 Ian 2009, 19:50
    0 0
    dacă ai numai 3 luni de la naştere atunci sigur e o dereglare hormonală. nu ai de ce să-ţi faci probleme. nu cred că e sarcină. numai dacă nu ai uitat vreo pilulă sau ai vomat sau ai avut diaree în primele 12 ore după ce ai luat pilula.
    du-te totuşi la medic.
  •  
    • 3 mesaje
    16 Ian 2009, 20:51
    0 0
    multumesc mult fetelor parac totusi miau mai trecut spasmele,da nu va imaginati ca sint total relaxata tot inca sint speriata va puteti imagina ce dezastru ar fi deci eu merg pe ideea ca sint dereglari hormonale doamne ce bine ar fi sa fie atat doar o sa fac luni testul si va dau raspuns
    da o sa fie greu cind am sal fac
    ori cum si cu baiatu cind am facut testu nu mia iesit ca sint si am fost si la medic si nu sa vazut asa ca mie frica ca no sa iasa nici acum si numa o sa ma trezesc ca mie rau numa cind ma gindesc deja imi vine sa mor cine o trecut prin asta stie cum,inca odata multumesc tuturor si luni raspunsu va pup
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    16 Ian 2009, 21:51
    0 0
    dar de ce trebuie să aştepţi până luni ca să faci testul? chiar nu înţeleg de ce să te stresezi până luni?