ajutati-ma va rog

•  
    • 1 mesaje
    15 Ian 2009, 23:13
    0 0
    Am o problema mare...sunt minora si sunt insarcinata.am folosit prezervativ dar totusi s-a intimplat.cu tati nu pot sa vorbesc despre acesta,mami a murit.va rog sa ma ajutati...neaparat trebuie sa afla tati??ce pot sa fac??sper ca ma intelegeti
  •  
    • 19 mesaje
    16 Ian 2009, 00:03
    0 0
    DRAGA MEA NU TREBUIE SA DISPERI CA NU REZOLVI NIMIC.INCEARCA SA TE LINISTESTI PTR CA ORICE ARE O REZOLVARE.SPUNE/MI TE ROG ESTI SIGURA CA ESTI INSARCINATA?AI FACUT UN TEST DE SARCINA SI TI/A IESIT POZITIV?
  •  
    • 4 mesaje
    16 Ian 2009, 09:29
    0 0
    Buna,

Stai calma, o sa fie bine!
    Ti-ai facut testul de sarcina?
  •  
    • 110 mesaje
    16 Ian 2009, 09:33
    0 0
    Nu dispera! Dupa parerea mea,trebuie sa-i spui tatalui tau!
    Veti discuta impreuna problema si te vei decide !
    Mare atentie la decizia pe care o iei,te poate influenta o viata intreaga..!daca intr-adevar esti insarcinata si nu ai o dereglare hormonala.
  •  
    • 2520 mesaje
    16 Ian 2009, 10:55
    0 0
    Tatal tau este persoana care poate cel mai bine sa-ti apere interesele si o face din dragoste si dezinteresat, deci chiar daca te sperie faptul ca ar putea sa te certe, te va si invata lucruri pe care trebuie sa le stii.
    Cum intrebau si fetele, ai facut test?
  •  
    • 21 mesaje
    17 Ian 2009, 01:28
    0 0
    draga mea,chiar dak iti este jena sau frica de reactia tatalui tau la aflarea vestii,pana la urma este tatal tau si e singurul care e alaturi de tine si te va intelege.vorbeste cu tatal tau si luati o decizie impreuna,nu lua o decizia de una singura,ptr k acum esti intr-o situatie in care nu esti in masura sa iei decizii corecte.prietenul tau stie?vb cu tatal tau impreuna cu pritenul tau,si luati o decizie toti 3.
  •  
    • 110 mesaje
    23 Ian 2009, 08:19
    0 0
    Ce mai e cu tine,Myself??
    Esti bine?
  •  
    • 6 mesaje
    23 Ian 2009, 12:23
    0 0
    esti sigura ca esti insarcinata,,,,ai facut testul??dak nu lai facut nu sa il faci ca e posibil sa fie doar o intarziere...eu am perioade in care nu imi vine timp de cateva luni de zile....asa ca e bn sa vn si cu tatal tau si sigur te va intelege si iti va fi de mare ajutor...
  •  
    • 6 mesaje
    6 Feb 2009, 22:23
    0 0
    E adevarat ca e un pacat sa omori o viata, dar parerea mea: esti prea mica, mai ai multe de invatat si nu numai viata ti se schimba total in momentul in care apare un copil si inca un lucru esti sigura ca vrei sa fie tatal copilului tau cel cu care ai ramas insarcinata ?
    NU STIU DAKA ESTE O SOLUTIE SA-I SPUI TATALUI TAU. NU-L CUNOSC SI NU STIU CUM POATE REACTIONA TU POTI SA DECIZI, IL CUNOSTI DESTUL DE BN. Daka nu poti rezolva singuta problema, mergi la doctor
  •  
    • 6 mesaje
    0 0
    E adevarat ca e un pacat sa omori o viata, dar parerea mea: esti prea mica, mai ai multe de invatat si nu numai viata ti se schimba total in momentul in care apare un copil si inca un lucru esti sigura ca vrei sa fie tatal copilului tau cel cu care ai ramas insarcinata ?
    NU STIU DAKA ESTE O SOLUTIE SA-I SPUI TATALUI TAU. NU-L CUNOSC SI NU STIU CUM POATE REACTIONA TU POTI SA DECIZI, IL CUNOSTI DESTUL DE BN. Daka nu poti rezolva singuta problema, mergi la doctor sau il tii
  •  
    • 6 mesaje
    0 0
    NU STIU DAKA ESTE O SOLUTIE SA-I SPUI TATALUI TAU. NU-L CUNOSC SI NU STIU CUM POATE REACTIONA TU POTI SA DECIZI, IL CUNOSTI DESTUL DE BN. Daka nu poti rezolva singuta problema, mergi la doctor sau il tii
  •  
    • 2576 mesaje
    6 Feb 2009, 22:51
    0 0
    mai, nu stiu daca este bine sa spuna tatalui. Unii pot reactiona chiar nasol.
  •  
    • 98 mesaje
    7 Feb 2009, 00:19
    0 0
    anonimus

si atunci ce sa faca? Cine o ajuta?