ajutati-ma va rog
-
0 0Am o problema mare...sunt minora si sunt insarcinata.am folosit prezervativ dar totusi s-a intimplat.cu tati nu pot sa vorbesc despre acesta,mami a murit.va rog sa ma ajutati...neaparat trebuie sa afla tati??ce pot sa fac??sper ca ma intelegeti
-
draga mea,chiar dak iti este jena sau frica de reactia tatalui tau la aflarea vestii,pana la urma este tatal tau si e singurul care e alaturi de tine si te va intelege.vorbeste cu tatal tau si luati o decizie impreuna,nu lua o decizia de una singura,ptr k acum esti intr-o situatie in care nu esti in masura sa iei decizii corecte.prietenul tau stie?vb cu tatal tau impreuna cu pritenul tau,si luati o decizie toti 3.
-
E adevarat ca e un pacat sa omori o viata, dar parerea mea: esti prea mica, mai ai multe de invatat si nu numai viata ti se schimba total in momentul in care apare un copil si inca un lucru esti sigura ca vrei sa fie tatal copilului tau cel cu care ai ramas insarcinata ?
NU STIU DAKA ESTE O SOLUTIE SA-I SPUI TATALUI TAU. NU-L CUNOSC SI NU STIU CUM POATE REACTIONA TU POTI SA DECIZI, IL CUNOSTI DESTUL DE BN. Daka nu poti rezolva singuta problema, mergi la doctor -
E adevarat ca e un pacat sa omori o viata, dar parerea mea: esti prea mica, mai ai multe de invatat si nu numai viata ti se schimba total in momentul in care apare un copil si inca un lucru esti sigura ca vrei sa fie tatal copilului tau cel cu care ai ramas insarcinata ?
NU STIU DAKA ESTE O SOLUTIE SA-I SPUI TATALUI TAU. NU-L CUNOSC SI NU STIU CUM POATE REACTIONA TU POTI SA DECIZI, IL CUNOSTI DESTUL DE BN. Daka nu poti rezolva singuta problema, mergi la doctor sau il tii -
NU STIU DAKA ESTE O SOLUTIE SA-I SPUI TATALUI TAU. NU-L CUNOSC SI NU STIU CUM POATE REACTIONA TU POTI SA DECIZI, IL CUNOSTI DESTUL DE BN. Daka nu poti rezolva singuta problema, mergi la doctor sau il tii