Cistita? Vezica iritabila? Sensibilitate

•  
    • 2 mesaje
    13 Ian 2009, 12:43
    0 1
    Buna ziua.
    Debut stangaci pe forum, probabil.
    M-am hotarat sa postez aici pentru a afla daca mai sunt si alte persoane cu aceeasi problema ca mine...pentru a ma edifica cat de cat.
    Anul trecut in octombrie am facut o cistita hemoragica. Am fost la urgenta unde mi s-a prescris nolicin si supozitoare voltaren cu sugestia de a ma intoarce pentru niste analize mai serioase.
    Am revent in aceeasi saptamana. Mi s-a facut un ecograf la rinichi si o cistoscopie. In urma acestor analize s-a decoperit ca am reflux vezico uretrar bilateral (care este o boala congenitala si cu care, mi s-a spus) pot sa traiesc o viata.
    Au urmat instilatii timp de 10 zile, tratament cu antibiotice dupa care mi s-a spus sa ma intorc pentru a-mi face o injectare cu o anumita substanta, la baza uretrelor pentru a rezolva problema refluxului. Inca nu m-am hotarat sa fac aceasta procedura, in rimul rand pentru ca este foarte costisioare (1500 Eur, plus ca nu ma simt psihic pregatita.
    De atunci, am usturimi inainte de a urina, in timpul si dupa urinare. Problema este ca asta nu se intampla in fiecare zi, dar cu siguranta in fiecare dimineata. Mai pe seara e chiar ok...uneori chiar si in timpul zilei e foarte bine. Dupa actul sexual, din nou, aceeasi usturime la urinare.
    Eu pana sa-mi fac acele instilatii si cistoscopia nu am avut asemenea probleme. Am consultat si un doctor ginecolog, crezand ca de acolo e problema, dar in "zona", totul e ok, dar cand ma palpa si ma apasa pe vezica, ma durea. Am facut analize de urina si urocultura..totul e ok...
    Acum, ma intreb...sa fii ramas cu o sensibilitate dupa toate acele proceduri? Sa fie vorba de acel reflux...desi ma indoiesc pt ca am trait cu el 30 de ani, fara probleme..
    E cineva care are aceste simptome care m-ar putea ajuta?