herpes

•  
    • 122 mesaje
    13 Ian 2009, 11:12
    0 0
    mie imi iese herpes ffffff des si atunci o ia razna de-a dreptul: dureri, pe zone mai mari, nu pot sa pun nimik pe el ca mi se extinde ... in fine un adevarat calvar. am citit pe net despre vaccinul antiherpin si pare a fi foarte bun. stiti cat costa? l-a folosit cineva?
  •  
    • 122 mesaje
    13 Ian 2009, 17:25
    0 0
    chiar nimeni nu stie nimik?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    13 Ian 2009, 20:28
    0 0
    nu văd la ce ar fi bun un vaccin împotriva unui virus pe care oricum îl porţi în organism şi care în condiţii de imunitate scăzută, oboseală se activează şi provoacă herpesul.
    întăreşte-ţi imunitatea, hidratează-te redu stressul şi poate veri scăpa de herpesuri.
  •  
    • 122 mesaje
    14 Ian 2009, 10:06
    0 0
    intr-adevar nu te vindeca, dar iti rareste recidivele, eu fac herpes aproape in fiecare luna, lucru care nu e tocmai normal. in plus vaccinul asta e un imunomodulator, adica actioneaza la nivelul sistemului imunitar, stimulandu-l.
  •  
    • 3036 mesaje
    14 Ian 2009, 10:28
    0 0
    aciclovir ai incercat?
  •  
    • 122 mesaje
    14 Ian 2009, 10:40
    0 0
    sigur. cum iau o pastila de ciclovir imi mai iese un herpes. nu pot a pun nici o crema speciala pt herpes ca mi se extinde. de aceea tin neaparat sa incerc antiherpin-ul asta.
  •  
    • 9 mesaje
    14 Ian 2009, 19:03
    1 0
    Incearca la institutul cantacuzino
  •  
    • 1 mesaje
    17 Mar 2009, 12:40
    0 1
    Buna, eu am citit un articol, in care se spune ca nu se mai fabrica din cauza ca acea substanta folosita pentru vaccin se lua de la vitei si cum s-a schimbat legislatia din cauza bolii vacii nebune, nu se mai fabrica.
    Daca aflati ceva despre acest vaccin va rog postati aici.
    Zi buna
  •  
    • 164 mesaje
    17 Mar 2009, 16:13
    0 0
    cami tu esti varamea?
  •  
    • 164 mesaje
    17 Mar 2009, 16:13
    0 0
    de unde esti cred ca te cunosc dupa vorbe..
  •  
    • 99 mesaje
    17 Mar 2009, 17:48
    0 0
    Incearca Zovirax. Eventual fa-ti niste analize sa vezi daca ai un virus in corp, de iti iese atat de des.
  •  
    • 224 mesaje
    18 Mar 2009, 09:27
    0 0
    Eu am rezolvat homeopatic.....este usor si sigur.
  •  
    16 Iun 2009, 16:47
    0 0
    buna...sa stii ca si eu am aceleasi probleme...de ex am fost la mare in urma cu 3 zile...si sorele ''mi-a cam'' ars buzele... toata buza de sus este plina cu basici..inebunesc de durere...nu pot sa deschid gura sa mananc...knd am simtit mancarimile m-am dat cu Aciclovir si vreau s spun ca in max 2 ore...avem ditamai ''podoaba'' de herpes...mi-a cumparat mama plasturi (pe kre nu stiu d c mai dau banii, nu sunt buni de nimic) si am constatat ca imi iese herpes si pe bunza d jos...m-ar interesa si pe mine vaccinul...chear nu mai pot in conditiiile astea :-< ...am virusul de prin clasa a 5-a...iar acum sunt a 12-a..la fiekre 3-6 luni trebuie sa imi apara...dak mai afii ceva te rog sa ma anunti si pe mn. te pup
  •  
    • 1144 mesaje
    16 Iun 2009, 21:09
    0 0
    Si mie imi iese cate un herpes mare si urat la cateva luni. Inainte foloseam Aciclovir, dar nu facea mare lucru, tot de la sine trecea. De ceva timp am inceput sa folosesc scrum de tigara. Exact atunci cand incepe sa apara buba, cand se umfla, cand incepe mancarimea etc, frec bine, bine de tot cu scrum, pana cand incepe sa ma usture tare. Cica atunci se sparg basicile alea. Dupa aceea se umfla buba, insa, dupa cateva ore, se retrage.
    Acum cateva zile mi-a aparut una, am frecat-o dimineata cu scrum, dar pana seara se facuse ditamai buboiul. Am pus pe ea multa crema Aciclovir si am lasat-o peste noapte. Pana dimineata mi s-a dezumflat si si-a revenit (nu complet, dar macar s-a retras umflatura).
    Nu stiu daca metoda aceasta e buna in toate cazurile, mai ales in cele in care herpesul apare lunar, dar cred ca puteti incerca. Tineti minte, nu frecati buba care e deja mare. Trebuie sa actionati inca din primele minute de cand simtiti ca va apare, nu mai tarziu, cand herpesul s-a manifestat deja.
  •  
    • 37 mesaje
    17 Iun 2009, 01:07
    0 0
    eu folosesc un softlaser pentru a scapa de herpes si de alte impuritati de acest gen. ti-l recomand si tie, mi l-am comandat de la un magazin online de tehnica medicala si mi-a fost adus acasa prin curier. aici il gasesti:
    http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Softlaser-SL30
  •  
    • 32 mesaje
    17 Iun 2009, 09:04
    0 0
    Fetelor , hai sa va spun pe scurt ( nu stiu dac-o sa-mi iasa !!!) povestea sotului meu , in legatura cu herpesul . El facea de vreo 3-4 ori pe an ,un herpes destul de urat , care ajunsese sa-i modifice si buza destul de tare ( chiar am fotografii din acea perioda si arata tare ciudat) . Am luat toate masurile de prevenire : acasa prosoape separate , la serviciu cani , pahare si altele pe care le folosea , normal , numai el ! Nimic nu a functionat . Pur si simplu incepea sa-l manance zona respectiva si intr-o ora avea ditamai herpesul. Am incercat sa gasim cauza . A facut toate analizele posibile .Degeaba , el facea , cu tot cu medicatia pe care-am auzit-o si pe-aici , forme tot mai agresive , care-l puneau si in imposibilitatea de a mai manca , pentru ca de la un episod la altul , era tot mai virulent si i se inflama inclusiv cerul gurii si nasul . Doctorul lui s-a declarat invins . Intr-o zi mi-era cam rau la ficat si m-am gandit sa-mi cumpar un Kinley , sa-mi mai treaca . A baut si el o gura din paharul meu . Dupa cateva secunde a inceput sa simta mancarimi in locul binestiut . S-a uitat la mine si mi-a spus ca vrea sa incerce sa bea un pahar intreg . Credeti-ma ca in cinci minute avea toata gura inflamata . Atunci am citit cu atentie pe eticheta si ne-am dat seama ca el de fapt facea alergie la chinina din Kinley. Ma rog , iar a luat medicatie vreo cateva saptamani , dupa care s-a ameliorat . Dar de-atunci , evita tot ce are chinina si vreau sa va spun ca are din nou buza normala (n-a mai facut herpes de vreo 6 ani ) si nici nu se cunoaste ca a stat atatia ani cu ea modificata , de credeam ca n-o sa mai fie normal vreodata . Ca o concluzie : virusul herpetic il avem toti , dar ii trebuie anumite conditii sa se activeze . La el am depistat, din pura intamplare ( ce noroc pe noi !!!) , ce-i facea rau si el si-a adus aminte ca la fiecare aniversare la serviciu se obisnuia sa se bea gin cu kinley . Convingerea mea este ca ,daca mai continua , putea face chiar soc anafilactic , pentru ca la el fiecare forma era tot mai agresiva . S-ar putea ca si la voi sa fie vorba de o intoleranta la , nici prin cap va trece , din ce mancati sau beti . Am cam scris un cearsaf , dar sper sa va fi dat si eu o pista de cautare pentru problemele voastre . V-am pupat !
  •  
    17 Iun 2009, 12:20
    0 0
    si eu am folosit Aciclovir, Herpes-stop, plasturi, pasta de dinti, bicarbonat de sodiu...pana si acetona...dar nimic...(momentan tot cu buzele ''siliconate'' sunt, mama imi zice Marinela Nitu >) nici la scoala nu m-am dus (am numai colegi ''de treaba'' kre ar avea mare grija sa ma faca sa ma simt prost)... si cum spunea doamna de mai sus, si mama mi-a spus k ar trebuii sa tin un regim:-< ...sper sa depistez si eu de unde imi ies ''super bubele'' astea la gura. va pup....poate va dau si voua
  •  
    • 2487 mesaje
    17 Iun 2009, 17:59
    0 0
    Uite si povestea mea,acum cam 5 ani pe fond de stres si munca multa am avut o perioda in care apareau ca ciupercile dupa ploaie si nu mai stiam ce sa fac,nu imi aduc aminte daca mi-a recomandat cineva sau am citit despre propolis ,cert este ca dupa o cura de 3 luni de 15picaturi de propolis- tinctura pe o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol nu am mai avut nici o eruptie si daca ungeam putin cu tincura pe buza cind incepea sa usture nu mai aparea deloc.
    Am si acum pe masuta de toaleta tinctura si o folosesc pe cosurile mai urite sau intern cind simt ca se apropie o raceala .
    La mine a mers si am mai recomandat si altor fete cu acelasi rezultat, sper sa aveti si voi succes.