sanatate

•  
    • 1 mesaje
    10 Ian 2009, 13:54
    0 0
    buna evelor ! Sint noua in acest club si vreau sa va spun ca si eu am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna, hipotiroidism subclinic si gusa. Mi s-a dat euthyrox 25 de doua luni si crescandu-mi pulsul mi s-a introdus concor de 3 zile. Voi, fetelor, ce simptome aveti daca va confruntati cu asa ceva?
    Eu uneori am ameteli, stari de oboseala si stari de indispozitie. Va pup. Astept raspuns.
  •  
    • 5 mesaje
    10 Ian 2009, 18:40
    0 0
    Nu stiu draga ce sa-ti spun,,ce ti-ii si cu endocrinologii astia.Daca-ti povestesc prin ce-am trecut si eu...Am avut probleme la dermatolog, imi cadea parul si printre altele m-a trimis la endocrinolog, aceasta mi-a zis ca am tiroida hasimoto, am luat si eu o luna Euthirox, dar eu n-am avut reactii adverse, dupa aia la o luna cand am mers la control n-am mai gasit dr-ita la cabinet si mi-am cautat alt endocrinolog.Acesta mia- zis ca n-am nimic cu tiroida ci am osteoporoza, eu fiind operata am facut o histerectomie totala si s-a bazat doar pe acest fapt relatat de mine, nu mi-a facut test de osteoporoza, mi-a prescris 7 feluri de medicamente compensate, am mai platit vreo 70 roni si cand am vazut ce reactii adverse aveau medicamentele alea le-am dus la medicul meu de familie sa le doneze persoanelor care folosesc asa ceva ca eu nu ma otravesc cu medicatia prescrisa de-un incompetent(medicul la care am fost era destul de in varsta, e depasit saracul am mai platit si taxa ca doar am fost la cabinet privat).Ulterior am fost la al treilea endocrinolog, mi-a facut toate testele posibile de osteoporoza, eco tiroidian si am constatat ca nu am nimica, nimicutza.O sa merg anual la control si sper sa nu am probleme. Ce sa-ti spun, mai cere si tu parerea macar la alt dr.Sanatate iti doresc.