Am facut o greseala mare????
-
9 Ian 2009, 21:510 0Buna Evelor... am facut o boacana si acum nu sunt sigura daca ies bine din ea... Din martie iau Yasmin si slava Domnului nu am avut nici o problema...am avut menstruatia la timp...mereu in aceaiasi zi ( joia)...absolut nici o problema. In schimb in decembrie m-am gandit eu sa incep a doua folie fara a face acea pauza de 7 zile ptr a evita sa fiu pe stop de sarbatori.... Dupa 2 saptamani dupa ce am inceput folia a doua a inceput sangerarea... Duminica termin si folia asta si ar trebui sa fac pauza alea 7 zile... Acum presupun ca nu imi va mai veni menstruatia ptr abia mi-a trecut...Dar... cum voi proceda iar cu pastilele? Voi tine 7 zile pauza si din a 8 zi voi incepe iar alta folie? Am cam dat-o in bara cu asta...stiu.. ;( Am ascultat de prietene sa iau a doua folie fara pauza ca nu voi pati nimic si uite ca am sangerat dupa 2 saptamani ( tin sa precizez ca in perioada asta am luat pastile, nu am intrerupt-am procedat corect? ) Offf...
-
10 Ian 2009, 03:45cred ca ti-e clar ca n-ai procedat corect. ia-ti inca o masura de protectie si fuga la medic.
nu stiu ce prostii sunt astea, sa va fortati organismul sa faca ceva contra naturii. vrei sa-ti dai peste cap toti hormonii si toata sanatatea pentru o prostie? oricum, e tarziu acum ce-i facut e bun facut.
un medic te poate lamuri cel mai bine cum sa procedezi sa ai riscuri cat mai mici. bafta! -
10 Ian 2009, 16:32Stiu ca am gresit.... am deja facuta programarea la medic... Pur si simplu a fost o chestie inconstienta... nu m-am gandit la urmari... Oricum o sa vad ce zice si medicul si nu voi mai face prostia asta...