cosmar

•  
    • 1628 mesaje
    9 Ian 2009, 18:07
    0 0
    ce stiti despre cosmaruri si cum s-ar putea scapa de ele??
  •  
    • 3036 mesaje
    9 Ian 2009, 19:16
    0 0
    cosmarurile apar la oamenii care au probleme sau conflicte a caror rezolvare treneaza.

rezolvi problemele si conflictele? dormi ca un prunc, visand iepurasi roz si norisori pufosi.
  •  
    • 600 mesaje
    10 Ian 2009, 12:19
    0 0
    Am citit undeva ca lucrurile negative se acumuleaza si pot provoca cosmaruri, filmele horor pot cauza cosmaruri dupa un anumit timp, de asemenea uitatul la stirile de la televizor, cred ca ar trebui sa te uiti la comedii, sa asculti muzica linistitoare, sa spui o rugaciune inainte de culcare, sa faci multe lucruri care iti plac si sa te impaci , daca esti certata cu cineva, sa iti gasesti motive de fericire.
  •  
    • 4411 mesaje
    10 Ian 2009, 13:31
    0 0
    Chiar imi puneam problema asta serios in ultimele zile..am cosmaruri de vreo 8 ani,cred ca din 10 nopti 2 sunt fara vise urate;ma trezesc uneori si plang.De unde sa incep?Nu as vrea sa merg la un doctor care sa ma dezamageasca,altul nu cred ca as mai cauta...Face cineva psihoterapie?
  •  
    • 10 mesaje
    11 Ian 2009, 11:08
    0 0
    sant in subconstient problemele nerezolvate,ai mai multe variante de a scapa de ele,mergi la un medic ,la un preot , la un bioenergetician sau cei care folosesc reiki.