intrebare!!
-
0 0Buna ! sunt noua pe forum !.
Am si eu o intrebare! De ceva vreme cand am contact sexual cu sotul meu ma ustura dupa ce-si da drumul inauntru, dar doar atunci...nu si inainte in timpul actului sexual.....nu am secretii urat mirositoare, sau de alta culoare,,,,ci uneori am o secretie branzoasa fara miros..... oare am ceva?? nu stiu ce sa mai cred -
o secretie branzoasa, fara miros, poate sa fie o infectie cu candida albicans - mai ales daca in perioadele in care apare aceasta secretie se intampla sa ai si usturimi la urinare.
desi este vorba de o boala care poate aparea si in absenta vietii sexuale, candidoza este transmisibila sexual, iar tratamentul trebuie facut de ambii parteneri, chiar daca nu amandoi prezinta simptome vizibile.
daca nu este vorba de o infectie, atunci poate sa fie vorba de alergie la sperma. din pacate, nu ai cum sa stii daca este vorba de o alergie strict la sperma' acestui partener sau este vorba de o alergie care se manifesta la contactul cu sperma' oricarui barbat.
in ceea ce ma priveste, am avut o singura data o reactie alergica la sperma, si pot sa spun ca a fost destul de rau - noroc ca a fost coit intrerupt, iar ejacularea s-a produs in afara vaginului. oricum, pe piele mi-au ramas pete rosii, iritate, care au disparut abia dupa mai multe ore. daca treaba asta s-ar fi petrecut in vagin, cu siguranta ar fi fost teribil. ulterior, in cadrul acelei relatii, am folosit intotdeauna prezervativ.
dar, cel mai bine, inainte de a da vina pe tine insati sau pe sperma' partenerului, e necesar sa mergi la ginecolog, pentru analize.
pana la aflarea rezultatelor, e mai bine sa va abtineti sa mai aveti contacte sexuale.