rana pe col
-
7 Ian 2009, 17:160 0in urma cu 6 luni am mers la ginecolog ,unde mi s-a descoperit o rana pe col.la scurt timp am parasit tara ,ramanand sa rezolv probl imediat ce ajungeam acolo.ceea ce am si facut.am facut un test papa-nicolau iar rezultatul a fost asc-us,adica gr 2 de risc.doctorul de aici zice sa stau linistita,ca nu e nici o problema ,in 3 luni se va vindeca chiar fara tratament.am fost f surprinsa si contrariata ,de aceea i-am cerut totusi un tratament.tot ce mi-a dat au fost niste ovule.v-as ruga,pe cele care v-ati confruntat cu asa ceva,ce ati facut?e chiar asa cum zice doctorul si nu trebuie sa-mi fac griji sau el habar nu are de medicina?sper sa-mi dati niste sfaturi.mersi.
-
7 Ian 2009, 17:26fă tratamentul prescris de medic şi peste trei luni mergi din nou la control. rănile pe col de cele mai multe ori se vindecă după tratament.
-
7 Ian 2009, 22:34Depinde de organism.Eu am avut rana pe col, de 3 ori m-a cauterizat, am facut o conicizare de col, iar acu 2 ani am dat tot afara din cauza colului...asa ca te rog sa te tratezi cu seriozitate, sa respecti tratamentul si sa te tii de controale, nu stiu cati ani ai, dar e bine sa faci cate un test macar in fiecare an, daca nu poti la 6 luni