probleme greave de sanatate???

•  
    • 3 mesaje
    6 Ian 2009, 17:49
    0 0
    In primul rand Buna si La Multi Ani!Sunt noua pe aici si nu situ ce sa zic asa ca am sa trec direct la subiect.Cam de ceva timp ma simt foarte rau in fiecare zi,iar starea mea de sanatate se manifesta astfel:cand ma trezesc dimineata din pat mi se face ameteala,vederea mi se intetoseaza,mi se inmoaie picioarele(deci nu pot sta in capul oaselor)sunt momente in care am stari de greata foarte accentuate incat ajung sa "dau afara ce inca nu am mancat",imi traspira spatele si mainile foarte mult,ma doare capu',ma albesc mai ceva ca zapada,am stomacul balonat si ma doare atat de tare incat am impresia ca din cauza asta imi e asa de rau.Starea asta cu toate simptomele mentionate mai sus ma tine la pat chiar si o zi.Asemenea stare aproape de lesin o am odata la 3 saptamani,insa rau imi e in fiecare zi(diferenta e ca ma pot tine pe piciare)Am facut analizele la sange si am carente mari de calciu si fier,incat pot spune(din ceea ce mi-au zis medicii ca am anemie)am facut tratament cu fier,calciu si am ajuns pana sa fac si vitaminele:b1,b6,b12(10 intr-o luna).In urma tratamentului zilnic de fier si calciu totusi nu se vede nici o ameliorare a starii mele.Tin sa mentionez ca am si un chist ovarian,insa e atat de mic incat nici nu poate fi observat le ecografia abdominala.Se poate sa am probleme cu fierea,ficatu,sau....Sunt tare speriata de starea mea de sanatate.dc stiti ceva va rog indrumati-ma ce as putea face.Va multumesc.Pe curand.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    6 Ian 2009, 18:15
    0 0
    fă-ţi neapărat analize de scaun. s-ar putea sa ai lamblii sau alţi paraziţi ca de exemplu giardia. simptomele tale sunt tipice pentru lambliază.
    fă şi o eco abdomnală. problemele cu vezica biliară pot fi depistate prin ecografie.
  •  
    • 2520 mesaje
    6 Ian 2009, 18:30
    0 0
    Eu nu stiu nimic de parazitii mentionati de eva de mai sus.
    daca medicul ti-a spus ca ai anemie, s-ar putea sa fie foarte adevarat si nu raspunzi la tratament ptr ca ai optat ptr un tratament strict medicamentos (nu toti asimilam suplimentele) si de aceea ar trebui sa te orientezi spre o alimentatie care sa-ti asigure vitaminele si mineralele de care ai nevoie. Calciu : tot ce inseamna legume verzi (brocoli, spanac, salata verde, fasole verde, soia verde, etc), simburi si seminte naprajite si fara sare (migdale si seminte susan); fier - carne rosie si unele legume si fructe.
    Fierea se manifesta putin altfel: dureri de cap, varsaturi, ameteli, stare de greata, intoleranta la alimente cu gust puternic (ceapa, usturoi, castraveti, ardei, afumaturi, etc).
    Starile de care vb pot sa fie cauzate si de tensiune mica.
    Mergi si la alt medic si vezi ce zice.
  •  
    • 1037 mesaje
    6 Ian 2009, 19:19
    0 0
    any,de cit timp faci tratamentul?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    6 Ian 2009, 20:10
    0 0
    parazitozele netratate duc tocmai la deficite de fier, calciu, vitaminele din grupul B. carenţa de vitamina B12 şi fier duce la anemie. eu mă confrunt cu problema asta demult. lucrez în învăţământ şi frecvent fac lambliază, adică popular viermi la ficat. am şi eu exact simptomele pe care le descrii tu.
    oricum analiza de scaum trebuie repetată de mai multe ori. chiştii se elimină în scaun la intervale regulate.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    6 Ian 2009, 20:13
    0 0
    lambliile elimină în organism toxine care provoacă dureri de cap , greaţă, stare de leşin.
    aşa că ia în calcul şi acestă posibilitate. dacă ai lamblii şi nu le tratezi, degeaba iei vitaminele, că nu scapi de anemie şi carenţă de calciu.
    sănătate.
  •  
    • 1431 mesaje
    6 Ian 2009, 21:13
    0 0
    Anyta .........citeam ce ai postat si parca ma vedeam pe mine pana acum o luna de zile . Te sfatuiesc sa mergi sa iti faci o endoscopie ( este un pik neplacuta dar elimini o varianta - adika poti avea probleme cu fierea sau stomacul ) ; dupa care mergi la un ginecolog si fa o ecografie transvaginala si vezi care este starea acelui chist . De obicei organismul raspunde la un tratament cu vitamine - minerale dupa o luna de zile , cel putin la mine asa se intampla .
    Eu sufar de dischinezie biliara , am avut si anemie si mai mult sunt operata de chist ovarian .
    Ai grija de tine si mergi la medic sa afli mai exact cauza . Fa-ti niste investigatii mai amanuntite , iar cu anemia nu este deloc de glumit . Atentie si la alimentatie si incearca sa consumi multe lichide .
    Multa sanatate .........sa ne ti la curent
    O seara buna
  •  
    • 27 mesaje
    7 Ian 2009, 00:08
    1 0
    kti, initial am vrut sa-ti trimit mesaj privat, pentru ca am mai postat despre produsul asta si la fumusete (vag, ce-i drept) si nu am primit nici un raspuns si nu am vrut sa mai insist, ca sa nu se creada ca fac vreo reclama.insa ma gandesc ca poate ajuta pe cineva informatia.de incercat nu l-am incercat inca, dar e pe drum, pt ca am dat deja comanda.
    colonix de la dr natura. un program de detoxifiere care ajuta in foarte multe probleme...de la acnee pana la paraziti intestinali (care probabil merg mana-n mana).daca va intereseaza,produsul se poate comanda si in romania (drnatura.r insa recomand citirea informatiilor si a testimonialelor clientilor pe drnatura.com. sit-ul in limba romana lasa de dorit, motiv pentru care le-am trimis si un mail.ma rog, asta e alta poveste.
    sper ca va ajuta pe cineva informatia!
    multa sanatate!
  •  
    • 3 mesaje
    7 Ian 2009, 12:42
    0 0
    Am facut si ecografie abdominala,am facut si analize la scaun si mi s-a spus ca nu am nimic.Singurul lucru care mi-a zis a fost sa beau mai multe lichide ca pot face pitre Atat in rest nimic.Multumesc anticipat celor care mi-ati raspuns
  •  
    • 3 mesaje
    7 Ian 2009, 12:47
    0 0
    Conti_s chiar am tensiune scazuta de fel. Tratament intensiv cu calciu,adica zi de zi,am facut doua luni,iar apoi vitaminele mentionate in primu' mes,Leva.(dar tratament cu calciu fac de cand ma stiu 10 zile pe luna,in luinile cu R)Nu stiu ce sa mai fac ,tot ce ma sperie mai mult este faptul ca lesin.
  •  
    • 3354 mesaje
    7 Ian 2009, 15:58
    0 0
    eu as zice sa faci o tomografie la cap... sa nu fie ceva acolo... nu vreau sa te sperii, dar asemenea stari poti avea fie de la urechea interna... vertij, ameteli... sau doamne fereste de vreun chist ceva... fa-ti investigatii mai complete... fa un RMN sau tomografie...
    sa elimini cauzele... pe rand... interneaza-te urgent la spital si vezi ce e cu tine... nu e de gluma...
  •  
    • 134 mesaje
    7 Ian 2009, 23:06
    0 0
    Ai o anemie f mare si periculoasa. sora mea a patit la fel ,dar ea a trebuit sa se interneze in spital unde a primit perfuzii si tratament adecvat.Incearca sa faci o cura cu propolis ,eu acum am inceput-o , (am ameteli ),gasesti pe internet despre propolis ,sau du-te pe www.reteterapide.com acolo este o explicatie mai amanuntita despre ameteli si cura cu propolis. Dar orice ai incerca in continuare,daca vezi ca nu te simti bine, fa-ti internare ca nu e de glumit. iti doresc multa sanatate, ai grije de tine si asteptam vesti sa ne spui ca ai scos-o la capat si te simti bine.
  •  
    • 2 mesaje
    2 Oct 2012, 19:17
    0 0
    evelinaeva said:Ai o anemie f mare si periculoasa. sora mea a patit la fel ,dar ea a trebuit sa se interneze in spital unde a primit perfuzii si tratament adecvat.Incearca sa faci o cura cu propolis ,eu acum am inceput-o , (am ameteli ),gasesti pe internet despre propolis ,sau du-te pe www.reteterapide.com acolo este o explicatie mai amanuntita despre ameteli si cura cu propolis. Dar orice ai incerca in continuare,daca vezi ca nu te simti bine, fa-ti internare ca nu e de glumit. iti doresc multa sanatate, ai grije de tine si asteptam vesti sa ne spui ca ai scos-o la capat si te simti bine.

•  
    • 2 mesaje
    2 Oct 2012, 19:21
    0 0
    si eu m-am inscris acum pe forum pt am o intrebare pt cei care au trecut prin asa ceva
    la nalizele fetitei mele de 16 ani i-au iesit ff mari valorile TGO TGP si sunt foarte ingrijorata ca la mai multe investigatii ecografie teste hepatice etc nu i-a iesit nimic nimic negativ.Ce ar putea fi ?nici un doctor nu mi-a spus decit regim 10 zile silimarima.liv 52 si farcovit .acum tre sa repet din nou analizele.Va rog sa-mi raspunde-ti cu un sfat