Anticonceptionalele la ora fixa?
-
0 0Luati anticonceptionalele la ora fixa mereu, niciodata cateva minute in plus sau minus? Dar cand se schimba ora de vara/iarna? sau cand calatoriti si e decalaj orar in tara respectiva?
La ce ora le luati? -
daca te referi la alea combinate(estrogen+progestogen),pot fi luate si dupa 6 ore (in caz ca ai uitat)pt ca nu-i problema.
daca vorbesti de progestogen,care sunt contraceptive recomandate celor care alapteaza sau au peste 35 de ani si fumeaza......astea musai trebuie luate la ore fixe...ca de nu, e bai.. -
Buna fetelor . Astazi scriu prima data aici pe forum
Eu iau anticonceptionale din 2007, din octombrie . La inceput le luam diminiata , si am pus citeva kg bune, pe care cam greu mi-a fost sa le dau jos...dar am facut-o
Apoi alt ginecolog mi-a zis , ca cel mai bine e sa iau seara la o ora fixa . eu le iau la 20.00 ( am pus si alarma de la telefon sa sune ) Dar desigur se intimpla cind mai uit si le iau peste citeva ore . Probleme nu am avut din aceasta cauza !!! -
buna! eu am luat pt prima data anticonceptionale karissa luna trecuta...dar, dupa primele 7 zile m-am oprit pt ca ma simteam groaznic.nu stiu daca ele au fost de vina sau poate aveam altceva...ideea e ca imi venea sa vars, de fapt tot ce mancam vomitam...in ultimele doua zile ajunsesem sa nu mai mananc nimic.
a mai patit cineva asa ceva?