Anticonceptionalele la ora fixa?

•  
    • 2386 mesaje
    6 Ian 2009, 17:27
    0 0
    Luati anticonceptionalele la ora fixa mereu, niciodata cateva minute in plus sau minus? Dar cand se schimba ora de vara/iarna? sau cand calatoriti si e decalaj orar in tara respectiva?
    La ce ora le luati?
  •  
    • 1037 mesaje
    6 Ian 2009, 19:32
    0 0
    daca te referi la alea combinate(estrogen+progestogen),pot fi luate si dupa 6 ore (in caz ca ai uitat)pt ca nu-i problema.
    daca vorbesti de progestogen,care sunt contraceptive recomandate celor care alapteaza sau au peste 35 de ani si fumeaza......astea musai trebuie luate la ore fixe...ca de nu, e bai..
  •  
    • 6 mesaje
    7 Ian 2009, 14:58
    0 0
    Buna fetelor . Astazi scriu prima data aici pe forum
    Eu iau anticonceptionale din 2007, din octombrie . La inceput le luam diminiata , si am pus citeva kg bune, pe care cam greu mi-a fost sa le dau jos...dar am facut-o
    Apoi alt ginecolog mi-a zis , ca cel mai bine e sa iau seara la o ora fixa . eu le iau la 20.00 ( am pus si alarma de la telefon sa sune ) Dar desigur se intimpla cind mai uit si le iau peste citeva ore . Probleme nu am avut din aceasta cauza !!!
  •  
    • 1 mesaje
    8 Ian 2009, 15:14
    1 1
    buna! eu am luat pt prima data anticonceptionale karissa luna trecuta...dar, dupa primele 7 zile m-am oprit pt ca ma simteam groaznic.nu stiu daca ele au fost de vina sau poate aveam altceva...ideea e ca imi venea sa vars, de fapt tot ce mancam vomitam...in ultimele doua zile ajunsesem sa nu mai mananc nimic.
    a mai patit cineva asa ceva?
  •  
    • 6 mesaje
    9 Ian 2009, 09:28
    0 0
    Buna.
    Am patit si eu asa ceva , dar de la alte pastile. Imi era rau de tot , ameteli, imi venea sa vomit. Am mers si am schimbat . Daca apar asa manifestari - inseamna ca sunt prea puternice pt acea persoana ( asa mi-a spus si mie doctorul )
    Multa sanatate !
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    9 Ian 2009, 14:08
    0 1
    andra,
    contraceptivele în general obosesc ficatul, de aceea ai avut tu starea de vomă. în general tratamentele hormonale în tim afectează ficatul.
    încearcă cu altele dar dacă la fel te simţi atunci ar fi mai bine să renunţi la ele.
  •  
    • 2386 mesaje
    20 Ian 2009, 16:31
    0 1
    Acum doua saptamani am luat anticonceptionalele cu 1h intarziere, vreo 3 zile la rand. Si mi-a venit ciclu la 22 de zile. E vreo legatura?
    Daca nu, de ce oarea mi-a venit ciclul la 22 zile, pt ca de obicei venea la 27-29 de zile de la anticonceptionale.
  •  
    • 2386 mesaje
    21 Ian 2009, 16:37
    0 0
    Nu mai stiu ce sa cred. Azi era a 27 -a zi si in loc sa mi se opreasca ciclul inceput cu 6 zile mai devreme, e ca in prima zi de ciclu.
    Ce sa fac? Oare o sa mai am ciclu inca o saptamana? Si de ce?