sfaturi

•  
    • 1 mesaje
    29 Dec 2008, 18:32
    0 0
    Am 22 de ani si ma confrunt cu urmatoarea problema: de o luna mi-am inceput viata sexuala , iar ieri prietenul meu mi-a spus ca vrea sa ne despartim deoarece el a luat o boala de la mine. Azi am fost la medic, si mi s-a spus ca este o infectie care se face pe fond de stres, la unele femei de la antibiotice etc...nu am retinut cum se numeste iar pe reteta nu inteleg nimik.El crede ca am mai fost cu altcineva. Cum sa ii explic?
  •  
    • 1431 mesaje
    29 Dec 2008, 20:08
    0 0
    infectia de care vb cred ca este candida
    trebuie tratata altfel nu mai scapi de ea
    iti recomand un tratament : 1 ovul Lomexin si o pastila Micomax , iar daca mai ai contact cu iubitul tau tb sa ia si el o pastila .
    Tb sa iei trat seara , fara sa ai contact si fara sa te speli inauntru ( tratamentul dureaza decat o singura seara ) ...............obtional iti poti cumpara si crema lomexin . Dupa ce iei tratamnetul sa nu ai contact vreo 2-3 zile .Cu siguranta vei scapa de candida .
    In privinta iubitului tau ................ma scuzi ca iti spun dar este un mare nesimtit ! Nu asa se procedeaza ..............candida se poate lua si de pe capacul de WC , se face si pe fond de stres , si de la antibiotice si in general apare cand pers resp are si sistemul imunitar slabit .
    Sanatate !
  •  
    • 167 mesaje
    29 Dec 2008, 21:35
    0 0
    draga eva,imi pare nespus de rau ca ai ajuns in aceasta situatie....cred ca te-ai grabit sa faci acest pas cu un om pe care nu il cunosti bine si de asta te miri de reactia lui si nu cred ca il mai prinzi sa i dai si lui o pastila....sigur e un mitocan si nu mai vrea sa aiba legatura cu tine ! dar daca se razgandeste e bine pt tine....poate se mai schimba omu...cel mai bun sfat este sa mergi la medic pana te asiguri ca esti vindecata si poate iti gasesti si un partener stabil si care sa te sprijine la intampinarea problemelor de genu asta ! multa sanatate!
  •  
    • 2439 mesaje
    30 Dec 2008, 09:56
    0 0
    Este un porc! :O Uita-l!

Eva_new, corect se scrie "optional"
  •  
    • 2386 mesaje
    30 Dec 2008, 15:29
    0 0
    Dar daca ai luat-o tu de la el?
  •