ajutati`ma va rog!

•  
    • 3 mesaje
    27 Dec 2008, 23:55
    0 0
    acum o saptamana am facut sex cu partenerul meu . in timpul actului sexual, neintentionat, acesta mi`a rupt labia stanga. am fost la ginecolog insa aceasta doar mi`a prescris niste ampicilina si mi`a spus sa revin in cateva zile. insa eu nu doresc sa mai merg la ginecolog si mi se pare ca situatia se imbunatateste. voi ce ma sfatuiti?
  •  
    • 420 mesaje
    28 Dec 2008, 02:00
    0 0
    de ce sa nu te duci?eu zic sa mergi!nu stii niciodata ce va fi!ti se pare ca totul se imbunatateste acum dar mai tarziu poti avea prb cine stie?acolo pielea e mai sensibila..si eu zic sa mergi!poate iti va da niste sfaturi ,..ceva ..sa nu se mai intample alta data!
  •  
    • 2386 mesaje
    28 Dec 2008, 16:44
    0 0
    Dar cum sa se rupa, nici n-am mai auzut asa ceva. Ca doar nu e de hartie.?
  •  
    • 36 mesaje
    29 Dec 2008, 13:34
    0 0
    Si eu am avut probleme si imi era frica sa merg la ginecolog.Parerea mea este sa mergi la un ginecolog.Trebuie sa te gandesti la sanatatea ta
  •  
    • 3 mesaje
    30 Dec 2008, 22:45
    0 0
    ideea este ca am fost, si dna doctor chiar nu mi`a recomandat nimic, nu parea foarte impresionata de situatia mea , si a fost foarte neplacuta vizita si chiar nu doresc sa o repet . si in plus labia deja s`a lipit , nu ma doare , nu nimic
  •  
    • 325 mesaje
    31 Dec 2008, 19:00
    0 0
    draga louisea,dar ce sex e ala,sa ajungi in halul asta???pe bune!nici eu nu am auzit de asa ceva...............
    chiar,o ai din hartie?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    31 Dec 2008, 19:53
    0 0
    louisea,
    labia poate că s-a vindecat, dar leziunile pe colul uterin nu se vindecă de la sine.
    atenţie mare!! du-te la control periodic.
  •  
    • 3 mesaje
    1 Ian 2009, 16:35
    0 0
    leziuni la nivelul colului uterin nu sunt , si credeti`ma ca nici eu nu credeam ca se poate intampla asa ceva , pana mi s`a intamplat mie. si nu , nu e de hartie !