hernia de disc
-
0 0am fost diagnosticata la 51 ani cu hernie de disc L5-S1 , am niste dureri groaznice de spate si picior stang, care este amortit mereu si in talpa piciorului am usturimi.am incercat cu medicamente si fizioterapie,dar nici o ameliorare.Nu stiu daca sa ma operez sau sa incerc alta solutie.are cineva vreo idee?va multumesc anticipat, multa sanatate.
-
Many, mama mea a avut in urma cu 16 ani hernie de disc la L4-L5. Ca si tine, avea dureri cumplite care i se lasau pe picior, ii amortea complet piciorul. Ea efectiv nu mai putea merge, isi tara piciorul dupa ea
.
Saraca, a trecut prin chinuri groaznice, nu mai putea sa stea in nici o pozitie.
A incercat si ea fizioterapie (din cate imi amintesc, fizioterapia trebuie facuta doar in perioadele fara dureri), tratamente, unguente, pana si infiltratii cu Diprophos.
Nimic insa nu a dat rezultat; la ea se pune deja problema ca ar putea paraliza, fiindca nu isi mai putea controla piciorul. S-a operat, operatia i-a reusit. Perioada de recuperare a fost mai grea in sensul ca un an de zile a avut voie sa ridice maxim 2 kilograme, a renuntat definitiv la a purta tocuri, a avut grija sa nu mai stea in frig/curent, sa nu se ingrase, vreo 5 ani dupa operatie a dormit pe o blana de lemn acoperita cu o patura.
In prezent are 52 de ani si e bine, desi lucreaza intr-un mediu unde trebuie sa ridice, dar a invatat sa nu mai faca miscari bruste, a invatat sa ridice corect, sa se aplece corect. De ani buni de zile face gimastica de intretinere a coloanei.
La ea, operatia a fost unica solutie.
Iti doresc multa, multa sanatate! -
nu stiu din ce oras esti, dar eu am avut aceas problema. M-am tratat la un prof de neuroterapie . Osa-ti povestesc tot . Eu am fost refurata la op. de 3 doctori ca a fost un caz deosebit. Trebuia sa mi puna placuta si tija in coloana la L5 S1. Si asta mia facut op de HDL natutala dara sa fiu taiata, cu masaj , ex fizice , regim special si supusa la niste ap. de intins speciale pt hernie. 0744547895 e tf meu sunt din arad si te ajut cu mare drag ca eu am fost mult mai rau decat tine si acum zbor. sunt ok
-
buna .Si eu am hernie de dis pe 4 vertebre am dureri groaznice si practic traiesc pe medicamente .In iunie abia am putut merge ,mam internat in spitel unde mi-au facut un tratament cu steroizi care nu ma ajutat dupa asta am primit tratament injectabil cu Diprofos si zilnic 4 tablete de tramadol.doctorii spun ca nu se poate opera si sa invat sa traiesc cu durerea .La ora asta traiesc cu 3 tramadoale si 2-3 fasconale pe zi.
-
Va rog daca ma puteti i ajuta si pe mine in legatura cu hernia de disc , emailu meu este mihaiela77@zappmobile.ro
si as dori sa stiu mai multe despre cazul dv si doctori la care ati umblat
Deoarece si eu am dar nimeni nu ma sfatuieste incotro sa o iau si imi prescriu doar calmante care nu au efect ,multumesc anticipat si astept cu nerabdare emailu dv