eminenta???
-
24 Dec 2008, 18:420 0Buna evelor, am o problema, sint insarcinata in 9 saptamini, si de 2-3 zile rareori nu toata ziua am observat citeva eliminari de culoare cafenie, am fost ieri la medic si am facut ultrasunet, medicul a spus ca totul e in regula si sa nu imi fac griji, doar ca azi iar azi am avut o eliminare de acest gen, ce e asta si daca trebuie sa ma alarmez. Mersi mult pentru ca sinteti, va doresc un Craciun Fericit! Pupik
-
24 Dec 2008, 20:01sângele de culoare maronie nu ar trebui să fie un se,mnal de alarmă, dar dacă ai ccontracţii atunci ar trebui să mergi la spital. poate te-ai obosit puţin cu pregătirile de sărbător. ia-o uşor şi odihnă multă!
sănătate ţie şi lui bb.
crăciun fericit. -
25 Dec 2008, 14:47mersi mult sper intr-adevar sa nu fie nimic grav, pentru ca la medic am fost mi-a spus ca totul e in regula, si USG arata bine, dupa cum comenteaza medicul. Craciun Fericit
-
25 Dec 2008, 23:36Am avut o cunostinta care a avut o pb asemanatoare, doar ca ea a avut scurgeri serioase (cheaguri) si i-a spus medicul ca organismul elimina chisturi formate mai demult , dar nu e nici o pb.
Multa sanatate! -
6 Ian 2009, 12:16Si eu am avut secretii maronii pe la 6-7 saptamani de sarcina.Dr ginecolog mi-a spus ca o sa am pana se fixeaza placenta;eu am facut tratament cu injectii,una pe saptamana,care nu au durut absolut deloc(si nu mai facusem niciodata injectii).Cred ca erau pr mentinerea sarcinii in orice eventualitate.Nu fii speriata.Sarcina usoara iti doresc.