Hemoroizi? :((
-
23 Dec 2008, 23:210 0Buna dragele mele Eve,
am si eu o problema ceva mai delicata... n-am patit pana acum asa ceva si sunt cam speriata.... de la ce se formeaza hemoroizii? sa fie de la scremut?(scuzati!) sau de la ce? tot am citit pe internet, dar nu m-am lamurit indeajuns.... tot hemoroizi se numesc si partile din interiorul anusului iesite in afara?
ca dor ca naiba... 
Va rog ajutati-ma, mi-e jena sa ma duc la doctor, na... sunt mai pudica; desi in ultima instanta tot voi merge...
Multumesc anticipat pentru raspuns
va pup! -
25 Dec 2008, 09:48sunt de la constipatie. fecalele intarite forteaza sfincterul si fisureaza mucoasa anala. fisurile se inflameaza si apar hemoroizii.
1. cauta sa combati constipatia (sport, cereale integrale, mai putina carne, mai multe fructe si legume etc...)
2. dupa fiecare defecare spala-te minutios (igiena zonei trebuie sa fie perfecta) si unge hemoroizii cu unguent Hemorzon. -
25 Dec 2008, 18:45Exista o planta,marul lupului se numeste,daca faci un ceai conc si stai cu fundul in ac ceai,pana se raceste(oricum cat mai mult) scapi de hemoroizi.Mi`a zis cineva care a scapat.Succes!