durere in gat

•  
    • 325 mesaje
    17 Dec 2008, 19:26
    0 0
    Buna.Fetita mea de 2 ani si 6 luni s-a trezit acum 2 zile cu febra si cu durere in gat.Am fugit imediat cu ea la medic care mi-a spus ca are rosu in gat.Mi-a prescris nurofen,eurespal si cetrol.Ce as putea sa-i dau in afara de medicamente ptr durerea in gat?
    Asta pana cand isi vor face efectul medicamentele.
    As dori mult sa ma sfatuiti,ca mi-e tare mila de ea cum se vaita,si abia mai mananca.Multumesc.
  •  
    • 761 mesaje
    17 Dec 2008, 19:46
    0 0
    Nurofenul care l a prescris doctorul este bun pentru durere,poti sa i mai dai si cu spray tantum verde care are efect imediat, ceaiuri cadute cu miere si cateva picaturi de lamaie .
  •  
    • 325 mesaje
    17 Dec 2008, 19:51
    0 0
    multumesc mult authentic
    am sa incerc asa
  •  
    • 761 mesaje
    17 Dec 2008, 22:14
    0 0
    Nu ai pentru ce HALIB stiu ce rau e cand e puiul bolnav si sufera.insanatosire grabnica fetitei
  •  
    • 23 mesaje
    18 Dec 2008, 10:38
    0 0
    Draga Halib,o metoda a medicinei alternative se bazeaza pe folosirea cicclului celor cinci elemente din medicina traditionala chineza. Poti alina durerea de gat a copilasului tau colorand cu marker negru incheietura dinainte de ultima falanga a degetului mare. Iata si explicatia:acolo se afla proiectia energetica a gatului. In cazul de fata, gatul este rosu, corespunzand elementului foc. In ciclul celor 5 elemente, focul este "stins" de apa, a carei culoare este negru. Pare ciudat , dar merita sa incerci! Multa sanatate!
  •  
    • 7673 mesaje
    18 Dec 2008, 11:12
    0 0
    HALIB,ce faci? n-ai mai intrat demult
    poti sa-i dai lapte cald in care ai pus un galbenus de ou si miere de almbine,vezi laptele sa fie cat mai cald,nu fierbinte,mai merge sa-i dai si ceai cu picaturi de lamaie si miere
    multa sanatate!!!!!!

ps m-am transformat din coryna-dulcika in 71,asta ca sa stii cine sunt si apropo cum merge cu vorbitul aia mica?
  •  
    • 325 mesaje
    18 Dec 2008, 15:43
    0 0
    va multumesc mult ptr sfaturi
    din fericire,astazi nu s-a mai vaitat deloc
    coryna,am mai intrat,dar doar sa mai vad ce se mai intampla pe aici,nu am mai lasat nici un msg
    fetita e bine,iar cu vorbitul e neasteptat de bine,chiar nu credeam ca incepe sa vorbeasca brusc,nu toate cuvintele,dar majoritatea le spune,acum ne intelegem mult mai bine
    va pup pe toate si va multumesc inca o data