Doctor ginecolog - Polizu

•  
    • 174 mesaje
    27 Mai 2004, 14:09
    2 15
    Buna Evelor.
    Ce doctor ginecolog bun de la maternitatea Polizu imi recomandati, pt urmarire sarcina si sa ma asite la nastere?
    Eu sunt din Pitesti...dar n-am curajul sa merg la vreunul din doctorii de aici.
    Cei de la Municipal sunt buni?
    Ce-mi recomandati?
  •  
    • 1028 mesaje
    27 Mai 2004, 15:09
    3 4
    Mai bine la SP. Municipal. Domnul doctor Horhoianu sau Badea!
    Am vazut eu la Polizu e cam mizerie!
  •  
    • 14 mesaje
    27 Mai 2004, 16:35
    6 5
    Eu nu am incredere in Sp. Municipal oricat de bine ar arata si ar fi de dotat! Doctori fitosi si cu pretentii mari, iar serviciile lor se cam lasa asteptate.
    In Polizu iti recomand dr Gabriela Dinca. O poti gasi si la Medsana si Sanador. E o dulcica...si e si tanara si cu rabdare.
    Succes!
  •  
    era
    • 151 mesaje
    27 Mai 2004, 17:06
    6 1
    Am nascut la Municipal acum 6 ani;
    Conditii foarte bune, doctori buni;
    Eu am nascut cu Dr. Rosca Carmen;
    Am o parere foarte buna despre spitalul asta; acum este si renovat, aparatura noua, ecograf bun de ultima generatie;
    Daca te intereseaza nr. de telefon al doctoritei, imi spui.
    Bafta.
  •  
    • 1028 mesaje
    28 Mai 2004, 00:56
    3 6
    Mymy77 euuuuuuuuuu SA NU MAI AUD DE MEDSANA! Poate doctoritza asta e ok, sa nu vb cu pacat, dar am dat eu la medsana peste o c.r.e.t.i.n.a Tarlea Virginia, nu stiu cum si-a luat diploma de medic aceasta femeie!!
  •  
    • 80 mesaje
    28 Mai 2004, 16:53
    7 2
    La Spitalul Munic.-super doctor este dr.Constantinescu.Ai parte de conditii mai bune aici si e si mai curat.
    La Polizu-dr.Herghelegiu,cel mai bun.Daca iti permiti,la Polizu,contra sumei de (parca)50 euro/zi iti iei o rezerva de n-ai vazut decit in filme. Plus ca are 2 paturi,in caz ca mai ramine cineva sa doarma cu tine(sotul, mama...)
  •  
    • 117 mesaje
    28 Mai 2004, 20:26
    6 1
    La Spitalul Municipal, majoritatea medicilor ginecologi sunt buni. Ii cunosc mai bine pe doi: Horhoianu si Tanase. Horhoianu mi-a urmarit sarcina, iar cu Tanase am nascut prin cezariana si totul a fost bine.
  •  
    • 174 mesaje
    31 Mai 2004, 13:54
    1 0
    Multumesc de raspunsuri.O sa reflectez la ce mi-ati spus.
    Pupici.
  •  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2005, 15:08
    4 2
    Draga Tears, de ce spui ca dr Tarlea e o cretina? eu auzisem ca e buna...acum..m-ai pus pe ganduri...imi poti da mai multe informatii? te rog.. dc vrei...
    adresa mea de mail: pufi.mihaela@gmail.com
  •  
    • 19 mesaje
    17 Oct 2005, 11:31
    4 2
    la Polizu un dr foarte bun este dr. Suciu.
  •  
    • 1028 mesaje
    17 Oct 2005, 15:37
    1 1
    pufitamica ti-am scris pe mail
  •  
    • 2 mesaje
    14 Nov 2005, 23:40
    2 0
    Ce a facut Virginia Tarlea?? De ce e cretina? Ma operez la ea de leziune pe col (HPV oncogen) peste cateva zile si vreau sa stiu daca merg inainte sau nu
  •  
    • 2 mesaje
    14 Nov 2005, 23:41
    1 2
    De ce e Tarlea o cretina? Trebuie sa ma operez la ea si nu mai stiu ce sa fac.....
  •  
    • 2 mesaje
    25 Ian 2006, 15:28
    5 0
    Doctorita Virginia Tarlea e chiar competenta. Foarte de treaba si o adevarata profesionista. E medicul meu si nu ma plang de ea.
    Chiar stie meserie.
    Duceti-va fara probleme la ea.
  •  
    • 1 mesaje
    21 Mar 2006, 14:44
    2 1
    ai dreptate vb cu pacat dr tarlea e un super medic !!!!... eu m am chinuit 4 ani sa fac un bebe si datorita ei am reusit .poate ca ai prins o intr o pasa haioasa .din pacate nu am putut naste cu ea ,dar am dat de alt medic `adevatat`` care e stajan de la elias (sau il gasesti la ama medical )!! succes
  •  
    • 2 mesaje
    4 Apr 2006, 16:22
    4 0
    Doctorita Tarlea este un medic exceptional. Este doctora mea de 8 ani, o cunosc foarte bine, m-a operat vara trecuta, si totul a iesit perfect, asa ca cine n-o cunoaste sa nu mai vorbeasca despre ea!
  •  
    • 2 mesaje
    4 Apr 2006, 16:27
    2 1
    Du-te linistita la dr. Tarlea, este un medic minunat, profesionista, si un adevarat om!
  •  
    • 59 mesaje
    5 Apr 2006, 08:39
    1 5
    Eu la fel iti recomand, pe domul doctor SUCIU de la spitalul polizu, e super ca medic, e in varsta si se vede clar ca tot ce face, face super bine.
    Are cabinet particular in zona 1 Mai din buc, dar il gasesti si la spital polizu.
  •  
    • 3 mesaje
    6 Sep 2006, 11:53
    1 0
    nu vreau sa te dezamagesc dar dr. suciu este .... groaznic , total neprofesionist . Am fost si eu la el crezand ca ma poate ajuta sa fac un bebec.Niciodata nu mi-a spus sa fac analize .Am facut eu la sfatul unei prietene cand m-am dus cu ele mi-a spus ca sunt bani irositi cu toate ca ele aratau ca am SOP(sindromul ovatelor polichistice).Prima data la control a zis ca am rana pe col la 2 consultatie cand i-am spus despre rana a zis ca nu este si ca el nu a spus asa ceva si daca mai comentez ma da jos de pe masa.tin sa mentionez ca nu este vb. de bani as fi dat oricat numai sa fie bine dar nu, mi-a dat tratamente care nu aveau legatura cu mine .Cabinetul lui arata ca o banda rulanta 3paciente in birou 1 pe masa alta se imbraca si o multimea afara ,cu tot cu prog. astepti ore in sir.Cauta pe net lista de gin. si o sa te convingi .
  •  
    • 3 mesaje
    6 Sep 2006, 12:01
    3 6
    am inceput si eu cu dr tarlea mi-a lasat o impresie super.Sper sa ma ajute sa ramin insarcinata.Am vazut si comentarii mai putin bune despre ea si nu as dori inca un esec.Daca tu esti pacienta ei de 8 ani inseamna un pas pt mine.MULTUMESC