Doctor ginecolog - Polizu
-
2 15Buna Evelor.
Ce doctor ginecolog bun de la maternitatea Polizu imi recomandati, pt urmarire sarcina si sa ma asite la nastere?
Eu sunt din Pitesti...dar n-am curajul sa merg la vreunul din doctorii de aici.
Cei de la Municipal sunt buni?
Ce-mi recomandati? -
La Spitalul Munic.-super doctor este dr.Constantinescu.Ai parte de conditii mai bune aici si e si mai curat.
La Polizu-dr.Herghelegiu,cel mai bun.Daca iti permiti,la Polizu,contra sumei de (parca)50 euro/zi iti iei o rezerva de n-ai vazut decit in filme. Plus ca are 2 paturi,in caz ca mai ramine cineva sa doarma cu tine(sotul, mama...) -
ai dreptate vb cu pacat dr tarlea e un super medic !!!!... eu m am chinuit 4 ani sa fac un bebe si datorita ei am reusit .poate ca ai prins o intr o pasa haioasa .din pacate nu am putut naste cu ea ,dar am dat de alt medic `adevatat`` care e stajan de la elias (sau il gasesti la ama medical )!! succes
-
nu vreau sa te dezamagesc dar dr. suciu este .... groaznic , total neprofesionist . Am fost si eu la el crezand ca ma poate ajuta sa fac un bebec.Niciodata nu mi-a spus sa fac analize .Am facut eu la sfatul unei prietene cand m-am dus cu ele mi-a spus ca sunt bani irositi cu toate ca ele aratau ca am SOP(sindromul ovatelor polichistice).Prima data la control a zis ca am rana pe col la 2 consultatie cand i-am spus despre rana a zis ca nu este si ca el nu a spus asa ceva si daca mai comentez ma da jos de pe masa.tin sa mentionez ca nu este vb. de bani as fi dat oricat numai sa fie bine dar nu, mi-a dat tratamente care nu aveau legatura cu mine .Cabinetul lui arata ca o banda rulanta 3paciente in birou 1 pe masa alta se imbraca si o multimea afara ,cu tot cu prog. astepti ore in sir.Cauta pe net lista de gin. si o sa te convingi .