Cancer san
-
1 0Dragele mele,
Am 23 ani si pana acum cateva saptamani duceam o viata normala.Vestea ca mama mea (46 ani) are cancer mi-a zguduit existenta. Sunt o persoana foarte optimista de fel si stiu ca totul o sa fie bine.
Cancerul la san a devenit o boala de nivelul unei epidemii. Ce am citit pe internet zilele astea m-a ingrozit.In Romania situatia este alarmanta asa ca m-am gandit sa dezbatem mai mult acest subiect. Incerc sa gasesc noi solutii de tratament a acestu tip de cancer care este pe locul 1 in afectiunile grave de care o femeie poate suferi.
Va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc solutia cea mai buna de a o trata pe mama mea.Stiu ca cea mai buna solutie este sa vorbesc cu voi, poate sunteti mai bine informate sau cunoasteti site-uri bine documentate sau chiar -din pacate- ati avut cazuri in familie sau printre prietene si cunoasteti cateva secrete.
Cu mare drag o sa mai vin si eu cu informatiile pe care le gasesc sa vi le aduc la cunostinta.
Daca aveti nevoie de mai multe detalii despre stadiul la care se afla boala mamei mele va pot face un rezumat.
Va multumesc! -
Bunica mea a vut tot cancer la san, dar din pacate eu nu am cunoscut-o si nici nu pot sa-ti dau detalii despre boala ei. Oricum, nu te-ar ajuta cu nimic, pentru ca totul se intampla cu vreo 40 de ani in urma.
Ceea ce vreau insa sa iti spun, ca, dupa parerea mea, daca este intr-o faza incipienta, merita sa intervina medicii chirurgical (cunosc personal 2 persoane care au suferit de acest tip de cancer cu peste 10 ani in urma, s-au operat si de atunic isi traiesc viata!), insa daca e intr-o stare mai avansata merita sa incercati (din rasputeri) cu medicina naturista. Intra pe site-ul revistei Formula As (www.formula-as.r
si vei citi acolo despre cazuri concrete care s-au vindecat prin diferite metode cu medicina naturista. Insa, tot acolo vei gasi cu siguranta scris ca este nevoie de foarte multa perseverenta, rabdare si optimism pentru a invinge.
Va doresc din tot sufletul numai bine, si... inca ceva. Daca nu aveti certitudiena 100% ca este vorba de cancer refaceti analizele. Crede-ma, merita! In urma cu mai bine de un an mi se spunea si mie ca preitenul meu, atunic de numai 27 de ani, are metastaza osoasa. Nici cum nu stiu cum sa-i multumesc medicului ortoped care a insistat sa se repete analizele, si a reiesit ca rezultatele fusesera gresite.
Mult succes! -
MULTA SANATATE MAMEI TALE SI SUS MORALUL!ACUM EXISTA PROGRAME SPECIALE SI DACA FAZA ESTE INCIPIENTA REZULTATELE SUNT FORMIDABILE.
IN IARNA AM TRECUT PRINTR-O SITUATIE GROAZNICA: NEPOTELUL PRIETENULUI MEU A FOST DIAGNOSTICAT CU TUMORA PE CREIER, CHIAR IN MIJLOC LOCALIZATA ASA INCAT TOTI NEUROCHIRURGII REFUZAU SA-L OPEREZE. CHIAR SI DIN GERMANIA SAU ISRAEL. DUPA UN TRATAMENT NATURIST FACUT IN IUGOSLAVIA, CARE A COSTAT CEI DREPT ENORM A DISPARUT TUMORA FARA URMA SI COPILUL ESTE OK.
MULTA SANATATE!
A -
Si bunica mea in varsta de 76 de ani care cancer la san. Partea nasola e ca nu stie si nici nu vrea sa auda de medici sau de operatie...am citit in formula-as si bea ceaiuri nu mai mananca carne, dulciuri...inca o duce pe picioare multumesc lui Dumnezeu. Are de vreo 4 ani...dar sanul arata nasol si ii si curge sange mai mult cam o data la 2 luni...
nu stiu ce sa mai zic...e groaznic. -
Si mama mea a fost operata de cancer la san in '97 acum este bine slava Domnului. Bea foarte multe ceaiuri, a devenit o experta in plante si merge cu tata si le culeg ei insisi.
Din pacate perioada imediat urmatoare de la aflarea vestii este ingrozitoare. Mamei imediat dupa diagnostic i s-a facut mastectomie si apoi a facut chimioterapie si radioterapie la Instit. Oncologic din Buc.
Am sa fac o paranteza ca sa spun ca medicii de-acolo in mare majoritate au uitat ca sunt oameni. Aia de la chimioterapie, una Branzan (avea si mutra pe masura numelui) am crezut ca o iau la bataie. Sunt vreo 64 de tipuri de cancer iar aia prescria exact acelasi tratament pt toata lumea. Mama a inceput sa-i puna intrebari iar aia a raspuns de fiecare data (nu la intrebari) cu o aroganta si o rea vointa care m-a scarbit. Poate tanti Leana care saracuta vine din varful muntelui nu intelege daca ii explici tratamentul, dar mama e inginera si in plus o femeie grozav de despteapta iar aia era deranjata de intrebari. Rusine sa le fie!!
Acum revin.... draga mea nu fi descurajata! Cancerul la san e unul dintre putinele care se vindeca in totalitate, daca nu s-a ajuns la metastaze si chiar si-atunci speranta nu trebuie sa va paraseasca. -
Am sa mai spun ceva, nu cred ca a nu merge la operatie este o solutie. Celulele canceroase trebuie indepartate. Tratamentul de dupa este ma intriga foarte tare pt ca este foarte agresiv.
Am o prietena care la 30 ani a descoperit ca are cancer la san. S-a operat si ea, a facut si taratementul de la Instit oncol. iar de vreo 3 ani se trateaza cu Petre Anca de la Valenii de munte, poate ai auzit de el "ucenicul" lui Valeriu Popa s-a scris in formula-as despre el. Oricum ideea este ca tratamentele sunt foarte drastice dar rezultatele sunt absolut uluitoare. Dl. Anca insusi a avut cancer la plaman in ultima faza ... asta acum 15 ani. Pusi. -
Un inamic al celulelor canceroase este usturoiul
Usturoiul, conform studiilor, omoara celulele canceroase. Dar, atentie! Daca veti gati usturoiul, intotdeauna curatati-l, taiati-l si lasati-l sa stea 10-15 minute inainte de a-l expune la caldura. Fierberea lui imediat dupa curatare nu permite componentelor sale cu rol de combatere a celulelor canceroase sa se dezvolte.
Usturoiul verde este cel mai puternic aliment anticancerigen cunoscut. De vina sint substantele antioxidante si imunostimulatoare pe care le contine, dar si anumiti hormoni vegetali, care au un subtil rol de reglaj endocrin si pe care îi gasim doar la usturoiul verde, nu si la cel matur. -
TRATAMENTUL CANCERULUI CU TISA
Se poate folosi cetina arborelui de tisa, iar in lipsa acestuia se pot folosi atit cetina de brad, cit si cea de molid sau pin. Cetina de tisa este insa cea mai eficace. Se ia cetina verde si proaspata de tisa, care se gaseste din plin in anumite regiuni din România, se pune intr-un lighean sau caldare curate, peste care se toarna apa fierbinte. Bolnavul ia un prosop mare sau un cearsaf sau o patura, pe care si-o pune peste cap, in asa fel ca prosopul sau patura respectiva sa acopere atit capul bolnavului, dar sa ajunga pina peste marginile vasului in care se afla cetina de tisa peste care s-a turnat apa fierbinte. Astfel aburii sau vaporii nu vor iesi in afara, iar bolnavul va inhala acesti vapori pe o durata de timp cit poate el rezista. Dupa ce a facut inhalatia, bolnavul poate tine un timp picioarele in acest vas cu cetina de tisa si apa calda. ii va fi de mare folosinta daca bolnavul va face si masaj la talpile picioarelor in acest vas cu apa calda si cetina. Se stie ca la nivelul talpii picioarelor exista centri energetici care sint in conexiune cu toate organele corpului uman. Daca facem masaj picioarelor, acesti centri de energie sau chakre minore sint reinviorate, reactivate, astfel incit masajul respectiv poate ameliora sau, daca este repetat, poate chiar vindeca anumite boli din organism. Cu atit mai mult, substantele chimice care se afla in cetina de tisa sau de alte conifere, patrunzind si prin pielea talpilor, pot aduce ameliorari si chiar vindecari ale multor boli, nu numai a cancerului. Din experienta unor români din Bucovina si Maramures, rezulta ca atit anumite boli canceroase, cit si alte boli virotice, cum ar fi gripa etc. pot fi vindecate cu inhalatii de tipul celei descrise mai sus. Recomandam incredere in aceste metode populare de vindecare. In plus de asta, cetina de tisa se gaseste cu usurinta in România, il costa pe bolnav putin sau nimic, tratamentul cu inhalatie este usor de aplicat, iar rezultatele se pare ca sunt mai bune decit radioterapia, care este mutilanta, sau alte tratamente cu substante chimice care, daca sint repetate, intoxica intreg organismul bolnavului.
PENTRU LAMURIRI SI INTREBARI SUPLIMENTARE TE ROG SA CONTACTEZI:
Dr. Nechit Vinereanu
E-mail: nvinereanu@aol.com -
Eve dragi,
Va multumesc pentru raspunsuri si incurajari.
Din pacate boala mamei mele nu este chiar la inceput,celulele canceroase s-au extins la foitele de pleura care invelesc plamanul(drept) din aceasta cauza a facut foarte multa apa(aproape 9litri daca puteti crede asa ceva).Acum toata apa a fost scoasa,dupa ce s-a chinuit cu un tub de dren infipt in spate (asa mi-am dat seama cate poate indura un om
), si la spitalul Filaret i s-a facut un talcaj care dupa spusele doctorilor a reusit(foitele de pleura au fost lipite cu talc steril).
La acest moment mama a facut deja o cura de chimioterapie si nu i-a fost foarte rau desi doza care a primit-o a fost foarte mare, celelalte organe sunt in foarte buna stare si din aceasta cauza doctorul a "pompat" la greu otrava.
Pe langa citostatice i s-a spus ca va incepe si un tratament cu CANTASTIM-de la Institutul Cantacuzino. Am citit mai multe despre acest imunostimulator dar parerile sunt impartite.Se spune ca este un foarte bun intaritor al imunitatii iar curele sunt injectii subcutanate cate una pe saptamana timp de 10 saptamani si ca se foloseste intr-o gama foarte larga de afectiuni.Voi ati auzit ceva?
Ma ingrozeste aceasta situatie mai ales ca doctorii nu ne spun exact stadiul bolii. Doctorul care o trateaza pe mama se numeste Dan Jinga si v-as ruga sa-mi spuneti daca ati auzit de el.Este foarte important sa-ti cunosti doctorul si sa ai incredere in el.
Am citit foarte multe lucruri pe internet despre aceasta poala si ma ingrozesc pe zi ce trece.Stiati ca se poate face cancer la san daca ne epilam la subrat?Sau daca folosim antiperspirante si nu deodorante?Si antibioticile intr-o cantitate foarte mare duc la aparitia tumorilor maligne.
In Romania exista "Fundatia Renasterea" care se ocupa cu educarea, depistarea si tratarea afectiunilor mamare. Puteti afla foarte multe lucruri interesante pe site-ul lor www.fundatiarenasterea.ro
Votez pro cand este vorba de tratamente naturiste dar combinate cu tratamente conventionale.Consider ca un tratament naturist ajuta la intarirea si dezintoxicarea organismului dar din pacate nu poate vindeca bolile grave. Mama mea merge la bioterpeut si foloseste si tratamente cu plante dar nu am putut sa am incredere doar in aceste tratamente.
Multa sanatate! -
Dragi eve,
Sper ca nu m-ati uitat,pt mine e o problema spinoasa si mi-as dori sa mai vorbim despre acest subiect.
A aparut o noua problema acum,mamei mele a inceput sa-i cada parul.Stomacul si parul sunt cele mai afectate de efectele secundare ale chimoterapiei.Pentru stomac i-au fost date niste pastilutze si nu ii este foarte rau, dar la par nu s-a gandit nimeni.
Eu cred ca daca ia un intaritor, niste pastile,un tratament naturist foarte eficient, nu o sa-i mai cada asa rau.Din pacate doctorii nu se ocupa si de acest aspect.
Imi puteti recomanda voi ceva eficient?Ce parere aveti despre REVALID?
Multa sanatate ca-i mai buna decat toate!!! -
Buna Lory79 , spuneai k ai cunostiinte kre s-au tratat de cancer la san , ai idee la ce doctor,sau ce tratament au tinut?Si mama are cancer,,,de fapt ink nu,sunt noduli iar doctorul de la mamografie i-a zis k este"cancer in formare"presupun k prin tratament naturist putem impiedica asta.V-am pupat pe toate
-
Puilor, eu stiu cum e sa ai pe cineva drag bolnav!
Si mama mea are cancer, insa localizat pe colon.
Mult curaj, incredere in Dumnezeu si ... sa va ajute Cel de Sus sa treceti cu bine peste asta!
Multa sanatate!
www.terapeut.ro
www.favisan.ro
www.daciaplant.ro isi va deschide magazinul in curind. Deocamdata fac testari.
Te sfatuiesc sa iei direct de la favisan, au preturile mai mici pentru ca sint producatori.
Am cumparat de la ambele magazine online si sint seriosi.
Miru, pe biletul de la spital trebuie sa existe un diagnostic - e ca un cod.
Trimite-mi-l pe privat si ti-l "traduc" eu.
Nu se poate sa nu va spuna!