DONEZ ORGANE GENITALE
-
0 0Am 30 de ani. Nu am luat niciodata anticonceptionale. Am gresit facand sex, dar mi-am dat seama ca s-a profitat de mine. De aceea vreau sa ma lipsesc de acele organe si, daca sunt cuiva de folos, LE DAU GRATIS. Vreau sa scap de ele si de posibilele dereglerari ce ar putea sa apara. Astept solicitari.
-
Miha, imi pare foarte rau ptr deceptiile prin care treci si din cite am vazut aici pe eva, treci de citeva luni. Sa stii ca in viata totul se rezolva, un singur lucru e fara nici o solutie : moartea.
Cred ca ai crescut intr-un mediu religios si aceasta insfluienta sporeste sentimentul negativ care te-a cuprins.
Noi nu te putem ajuta cu un raspuns la intrebarea pe care ai pus-o , dar am putea avem mii de raspunsuri ptr intrebarile pe care nu le-ai pus, dar care te macina pe tine zilnic.
Ca sa fiu pun si la obiect, poti sa traiesti si fara aceste "organe", exista operatie ptr asta, dar nu vei fi cu nimic mai fericita ptr ca aceasta operatie aduce cu sine o modificare la nivel hormonal ptr care nu esti deloc pregatita (e un fel de menopauza indusa).
Nu cred ca esti o persoana indezirabila care nu merita viata sau sa dea viata, cred ca esti o persoana care a asteptat prea mult timp si ptr asta dezamagirea a fost insutita.
Inca o data, pune intrebarile corecte ptr raspunsuri folositoare. -
offf doamne..am mai auzit una..cum sa ti donez mama organele genitale?!!..pe unde fata draga o sa mai ai ciclu?!!..vrei sa mori mai devreme decat trebuie?!!..Si cum vrei sa le donezi,ce vrei sa ti donezi?!! pasarica..

Draga mea mai stiu femei dezamagite de aventurile lor amoroase,dar sa si doneze pasarica din cauza asta,nu am mai auzit...
Ar trebui sa si le doneze ala care te a facut sa suferi nu tu..
(((