urgent, evelor

•  
    • 54 mesaje
    12 Dec 2008, 16:15
    0 0
    fetelor iau yasmin de un an, dar pe parcursul anului am facut o pauza de 2 luni...m-am apucat iar sa le iau si de atunci nu mai am menstruatie normala decat o aiureala de scurgere maro ....n-am mai vazut sange....care avetii idee eu nu sunt in tara si pana ajung la medic poate ma ajutati cu vreun raspuns.... thank
  •  
    • 24 mesaje
    12 Dec 2008, 17:01
    0 0
    asta e prima menstruatie de dupa pauza?sau ai avut mai multe menstruatii de genu asta?poate e doar o dereglare hormonala..corpul tau s-a dezobisnuit de pastile iar acum trebuie sa se obisnuiasca din nou cu ele...nu stiu ce altceva ar putea fii...sau poate nu le-ai luat cum trebuie, poate ai uitat vreuna
  •  
    • 2386 mesaje
    12 Dec 2008, 17:15
    0 0
    Nu esti gravida?
  •  
    • 12 mesaje
    12 Dec 2008, 21:44
    0 0
    Buna tesica.Si eu am aceeasi problema ca si tine...luna aceasta, in pauza de 7 zile nu mi-a venit menstruatia normal si doar o scurgere maronie, asa cum ai spus si tu.Eu iau Yasmin de 3 luni si medicul ginecolog mi-a spus ca aceasta dereglare poate proveni de la faptul ca organismul meu nu s-a obijnuit cu pastilele.Cred k si la tine este vorba de acelasi lucru...daca nu esti insarcinata.Mai asteapta putin si daca nu se remediaza situatia, consulta un medic.
  •  
    • 94 mesaje
    12 Dec 2008, 22:17
    0 0
    sa stii ca si eu am luat yasmin vreo1 an jumate..totul a fost ok pana cand am facut o pauza de o luna..dupa ce am inceput sa le iau din nou intr-o luna mi-a venit menstruatia de doua ori..doctorul mi-a zis ca trebuie sa le schimb pt ca nu imi mai fac bine pur si simplu..mentionez ca le-am luat asa cum e indicat..la ora fixa,nu am uitat nici una..acuma nu stiu ce sa zic...eu zic ca nu-i cazul sa te panichezi..fa un test de sarcina daca crezi ca e posibil sa fii insarcinata..daca nu cred ca e o dereglare hormonala...poate ar fi bine sa le schimbi..incearca totusi sa mergi la medic sa iti faci un control...pt linistea ta
  •  
    • 54 mesaje
    13 Dec 2008, 10:17
    0 0
    da ms de raspuns .sincer insarcinata..slabe sanse ca le-am luat coresc is paranoica la treaba asta la ora fixaaa da deja e a 3 luna iurea nush ce sa zic cand ajung in tara mrg la medic pup mersic