'Stabilopozi' masaj

•  
    • 333 mesaje
    11 Dec 2008, 23:50
    1 0
    Buna,
    Am nevoie daca stie cineva, de o 'unealta' de facut masaj.
    Este din plastic, e ca o piramida, sau cum sunt stabilopozii, cu cele 4 virfuri terminate in forma de bila. E ca o piramida.
    Am gasit pe net, vorbindu-se doar despre ele nu si de unde pot sa imi iau asa ceva.
    Ma puteti ajuta?
    Multumesc
  •  
    • 1620 mesaje
    12 Dec 2008, 18:12
    0 0
    Buna,

Am cumparat odata o scula de masaj anticelulitic, ca o caracatita, de la The body shop.
    Insa daca te duci la Auchan Titan si intri in magazinul Daiso (cu 5 ron orice obiect) o sa vezi ca o sa gasesti multe unelte de masaj. Au un raion intreg. Parca aveau si stabilopozi.
    Bafta!
  •  
    • 24 mesaje
    12 Dec 2008, 18:53
    0 0
    si eu mi-am luat o "unealta" din asta dintr-un magazin cu 5 lei orice obiect
  •  
    • 333 mesaje
    12 Dec 2008, 23:18
    0 0
    Merci,
    Dai o raita prin genul asta de magazine.
    Pacat e ca nu e nimic intr-un magazin on-line.
  •  
    • 333 mesaje
    13 Dec 2008, 23:52
    0 0
    Gata, am facut-o si pe asta. Am fost la Auchan si la Daiso.
    Ce sa va spun?
    Nu am gasit ce cautam, asa ca am luat alt ceva, sa nu plec cu mana goala.
    Impresii?
    Nu mai sunt toate produsele la 5 lei. Sunt la 6 lei, majoritatea. Problemele sunt doua:
    1. e un magazin cu multe, forte multe obiecte japoneze, care sunt nu, mici, sunt forte mici. Probabil ca la ei, totul e mic.Le vezi cu lupa.
    Am vrut sa iau pentru cel mic o masinuta. Aveau. Dar trebuia sa o asamlezi tu, din piese un pic mai mari decat un zar. Cum sa dai copilului asa ceva?
    2. Sunt scumpe. Adica unele lucruri, mi se par scumpe. De exemplu o punga de tinut haine in ea=6 lei. Mi se pare mult. Sunt foarte multe, dar sunt chestii tipice pentru magazinele 'toate la un dolar'.
    O pereche de bete pentru mancat sunt 6 lei, iar in Metro cu 8 lei cumperi 12.
    Sunt intr-adevar cateva produse pe care nu le gasesti. Dar putine. Iar daca pleci sa cumperi un produs pe care l-ai vazut la ei pe site, cauti sa ametesti.
    Merita sa va duceti, dar atentie: o plasa de 'nimicuri' va pot costa cateva milioane.
  •  
    • 2520 mesaje
    14 Dec 2008, 00:07
    0 0
    http://www.ciao.co.uk/Scholl_DR5590UK__6732484

despre asta vb?
  •  
    • 333 mesaje
    14 Dec 2008, 09:09
    0 0
    Nu.
    Ce cautam eu sunt dint plastic dur si sunt ca o mica piramida. Le-am gasit cand am fost la mare, dar la mare, cum sa cumpar, cand eram ca un rac, pe piele.
  •  
    • 1620 mesaje
    14 Dec 2008, 13:29
    0 0
    Eudoxiu, imi pare rau ca Daiso te-a dezamagit. Nu stiam ca s-au facut 6 ron.
    Ceva ca in imaginea http://www.indiangiftsportal.com/myshop/images/products-small/cwsprd009-s.jpg
    s-au gasit la diverta in niste cutiute de cadou (impreuna cu o carticica despre masajul scalpului). Foarte - foarte scumpe insa.
    La o adica poti sa-ti si confectionezi.
    Am mai gasit ceva http://www.walkinbackrub.co.uk/photos/thumbnails/96.jpg
    astea sunt, de fapt. Nu-i asa?
  •  
    • 1620 mesaje
    14 Dec 2008, 13:42
    0 0
    Mda, m-ai starnit.
    Acest stabilopod cica se numeste Jacknobber, si l-am gasit intr-un unic loc in Romania aici:

http://www.help-devices.ro/tehnicamedicala/jacknobber-msdj2/112

Te rog , daca obtii vreo oferta sau ai vreo veste sa ne anunti aici.

Succes!
  •  
    • 333 mesaje
    14 Dec 2008, 23:17
    0 0
    Bingo!
    Acestea sunt ce cautam.
    Nu, nu se gasesc numai acolo. Se mai gasesc si cand sunt targuri care se organizeaza la Romexpo.etc.
    FIrma unde le-ai gasit e de fapt un magazin firtual. De aceea nu au telefon, adresa terestra, etc.
    Oricum, multumesc si o sa fac un efort sa completez toate campurile cu CNP, cont bancar, etc. ca sa pot afla ce pret au si cum pot livra.
  •  
    • 1620 mesaje
    15 Dec 2008, 15:41
    0 0
    Cu riscul de a le face reclama fara sa stiu daca merita, uite ce am gasit la contact.

S.C. Help Devices S.R.L. .

Mobil: 0724/342558.

Tel/fax: 021/3240083.

Fax: 0724 324 174.

Baba Novac nr. 11; sector 3; Bucuresti
    .

e-mail:office@helpdevices.ro.

office@help-devices.ro.

.
  •  
    • 204 mesaje
    15 Dec 2008, 15:46
    0 0
    Cum se face masaj cu acest aparat? Intreb pentru ca am si eu unu l-am luat de la mare, dar deocamdata e numai de decor.Stiu ca e pentru masaj, dar nu stiu cum se face, daca incerci e chiar incomod.
  •  
    • 333 mesaje
    17 Dec 2008, 23:20
    0 0
    Da, e incomod daca te masezi singura
    Ele fac o presiune mai puternica pe spate , unde sunt multi centrii energetici, decat o pot face degetele.
    Daca iti face cineva pe spate, cum trebuie, ti 'se ridica pielea' ca de gaina, intelegi...

Uite: eu folosesc, desi se poate spune ca e reclama, uleiul de copii de la favisan. E ok si imi face bine.

Multumesc pentru datele trimise!
  •  
    • 2 mesaje
    16 Aug 2009, 22:59
    0 0
    Pana la urma stiti de unde pot cumpara personal acest produs? In afara de litoral mai stiti alte magazine prin Bucuresti?
  •  
    • 152 mesaje
    17 Aug 2009, 08:48
    0 0
    Presupunctura se face cu degetele, tocmai pentru ca terminatiile nervoase din varful degetelor gasesc mult mai bine "punctul nevralgic", il simt cu alte cuvinte, iar in functie de necesitati (dispersie sau tonifiere) se folosesc metode diferite: apasare, frecare sau masare, frictiune, ciupire sau comprimare etc.
    Incercati in Bamboo, si acolo au tot felul de produse de genul asta...
  •  
    • 2 mesaje
    27 Aug 2009, 17:36
    0 0
    A facut cineva masaj cu acest dispozitiv? Am auzit ca poti provoca probleme daca nu este folosit adecvat. Niste instructiuni? Cine stie?
  •  
    • 1 mesaje
    1 Sep 2009, 23:06
    0 0
    buna
    pt. cine e ineresat sa cumpere stabilopoduri pt. masaj am un nr. de tel. din timisoara unde se gasete.
    nr. 0767 042 442