nu pot sa respir

•  
    • 62 mesaje
    11 Dec 2008, 22:29
    0 0
    buna! de vreo saptamana am o problema. am senzatia ca nu pot sa-mi umplu plamanii cu aer. ..ca nu se umplu plamanii cu aer la maxim..asa ceva. stiti de la ce poate fi asta?
  •  
    • 354 mesaje
    11 Dec 2008, 22:40
    0 0
    Mergi la un spital / clinica de pneumologie si fa-ti o evaluare a ventilatiei pulmonare ( prin metoda spirografica) pentru a vedea daca, este vorba sau nu despre o disfunctie ventilatorie.
  •  
    • 33 mesaje
    11 Dec 2008, 23:38
    0 0
    buna. te sfatuiesc sa mergi la medicul de familie, el sigur te va trimite sa faci probe ventilatorii, sau cum s-or chema ca am uitat:"> Poate ca ai racit putin, e si anotimpul rece, sau poate ai mai pus ceva kg si de asta respiri mai greu, sau poate nu tii spatele drept , ai probleme cu coloana, poate dormi rau. eu am astm, si mi se intampla sa respir mai greoi atunci cand ma ingras, sau dorm rau, sau stau prea mult la birou. trebuie sa mergi sa te vada un medic, poate e o problema minora sau doar o alergie. mult succes
  •  
    • 428 mesaje
    12 Dec 2008, 09:12
    0 0
    Mie mi se intampla uneori cand eram in perioada de crestere, la pubertate. Senzatia era tare nasoala: simteam nevoia sa inspir adanc, dar parca plamanii nu se umpleau de aer. Parca aerul inspirat se pierdea prin "buzunare" sau mai stiu eu pe unde
    Aveam din cand in cand cate o criza dinasta, dar apoi s-au rarit si au trecut de la sine.
    Cred ca la mine avea legatura cu pubertatea, ca eram in plin proces de dezvoltare...
  •  
    • 428 mesaje
    12 Dec 2008, 09:16
    0 0
    DAR...pe mine ma apuca in cate o zi, si-mi trecea, eventual ma tinea 1 ora sau 2. Nu mi se intampla zilnic, si in nici un caz nu tinea o saptamana, asa ca totusi cred ca ar fi bine sa vezi un medic.
  •  
    • 62 mesaje
    12 Dec 2008, 11:39
    0 0
    va multumesc! nu sunt grasa...am ceva probleme cu glanda tiroida..o fi de la asta?
  •  
    • 2520 mesaje
    12 Dec 2008, 12:09
    0 0
    da, se poate.
    Cel mai bine ar fi sa meri la un medic, dupa cum au spus si evele de mai sus, pot fi multe motive.
    multa santate sa ai!
  •  
    • 2386 mesaje
    12 Dec 2008, 15:10
    1 0
    Si mie mi se intampla, chiar in perioada asta. Am nasul uscat si respir greu.
    Alta data mi se intampla de la lipsa de ca si Mg + stres.
  •  
    • 33 mesaje
    12 Dec 2008, 22:36
    0 0
    ruscutzo,nu ti supara pi mini. eu nu am spus ca ai fi grasa, nici vorba... nici eu nu sunt, am 55 kg, 1.75... dar respir mai greu cand pun putin pe mine. mergi la medic, el stie mai bine decat noi toate multa sanatate