nu pot sa respir
-
0 0buna! de vreo saptamana am o problema. am senzatia ca nu pot sa-mi umplu plamanii cu aer. ..ca nu se umplu plamanii cu aer la maxim..asa ceva. stiti de la ce poate fi asta?
-
buna. te sfatuiesc sa mergi la medicul de familie, el sigur te va trimite sa faci probe ventilatorii, sau cum s-or chema ca am uitat:"> Poate ca ai racit putin, e si anotimpul rece, sau poate ai mai pus ceva kg si de asta respiri mai greu, sau poate nu tii spatele drept , ai probleme cu coloana, poate dormi rau. eu am astm, si mi se intampla sa respir mai greoi atunci cand ma ingras, sau dorm rau, sau stau prea mult la birou. trebuie sa mergi sa te vada un medic, poate e o problema minora sau doar o alergie. mult succes
-
Mie mi se intampla uneori cand eram in perioada de crestere, la pubertate. Senzatia era tare nasoala: simteam nevoia sa inspir adanc, dar parca plamanii nu se umpleau de aer. Parca aerul inspirat se pierdea prin "buzunare" sau mai stiu eu pe unde

Aveam din cand in cand cate o criza dinasta, dar apoi s-au rarit si au trecut de la sine.
Cred ca la mine avea legatura cu pubertatea, ca eram in plin proces de dezvoltare...