Lotiune de plaja
-
0 0Dragele mele...am nevoie de un sfat legata de o lotiune de plaja...nu pentru mine ci pentru prietenul meu...este mai alb la ten si prin urmare se arde mult mai usor decat mine....de aici si lipsa mea de experienta in domeniul respectivelor creme, lotiuni etc.....Multumesc anticipat!
-
multumesc foarte mult...nu amm stiut eu exact ce sa cer...imi puteti recomanda o firma serioasa care face o astfel de lotiune? adica daca tot dau banii sa nu ma trezesc ca al meu prieten are spatele ars a doua zi....am incercat we trecut cu loreal cu factor de protectie 10 si are spatele rosu si acum.
Multumesc din nou! -
Factor de protectie 10 nu e mare, e chiar mic!!Pentru o zi de plaja cu un ten mai deschis la culoare cred ca 30 e bine. L'Oreal si Garnier au filtre solare de incredere. Mai bine intra la Garnier si fa testul ca sa afli ce factor e necesar:
http://www.garnierbeautybar.co.uk/00000/01000/suncare/protection/032/suncare_01032a.asp?ComponentID=2625&SourcePageID=4427#1
In josul paginii e un link: Garnier Ambre Solaire Diagnostic tool. -
salut !
daca vrei te pot ajuta sa cumperi cu reducere produse Zepter pentru protectie solara : factor 12,15,18,40 care sant nemaipomenite ( le-am incercat personal si au fost utilizate de sute de persoane in Romania - prin vanzarea directa sau prin Shop-Unirii nr.70 ).Daca vrei suna-ma la 0745 123 625 sau raspunde-mi.