PARERI:BACILA si CRISAN-gineco Timisoara
-
26 Mai 2004, 10:500 0Va rog mult pe cele ce aveti idee despre priceperea in pprofesie, calitatile si defectele umane ale celor doi, sa le impartasiti. Orice si bune si rele ajuta, pentru ca atunci cand sunt in joc doua vieti si e implicat si un medic....Numai Dumnezeu ne poate ajuta. Despre intalnire: hai sa facem o listuta.
Numai bine -
27 Mai 2004, 09:43Liano..puiule...eu pot sa-ti spun despre Bacila ca-i foarte capabil...acuma pot sa fiu si foarte subiectiva ca suntem cam neamuri dar pot sa-ti spun si ca a operat-o pe mama asta-iarna si i-a scos tot...Multumesc lui D-zeu ca se simte foarte bine...
Acuma tu stii, dar a facut specializare in strainatate si chiar daca este putin mai tanar are totusi cunostinte in 'ale' medicinei pe care putini medici le mai au in ziua de azi....
Bafta si multa sanatate!!!!!!!!! -
27 Mai 2004, 12:50multumesc mult, acum am vazut mesajul asta, sa stii ca eu nu am o prejudecata in ce priveste varsta mediculuichiar daca o varsta mai inaintata poate fi corelata cu o experienta mai bogata. Eu sunt la prima nastere, din fire sunt cat se poate de emotiva si supersensibila si de aia intreb, ca am avut o experienta tare neplacuta cu un medic si am ramas traumatizata. Acum ma rog sa fie bine pentru mine si bebele meu. Ciao
liana -
27 Mai 2004, 14:15Liano...du-te la el...se si poarta super fain cu pacientele....o sa fie bine..ai sa vezi..
Bafta si sa-ti traiasca bebele!!!!!!!!