va rog sa ma ajutati
-
0 0Ma confrunt cu o problema destul de ciudata : am o intarziere a menstruatiei de 9 zile.Am facut 2 teste de sarcina si amandoua au iesit negativ.Aveti ideie daca sunt sau nu insarcinata? Se poate ca eu sa fiu ghinionista ca din doua teste amandoua sa dea eroare?Sunt si alte motive pentru care se poate sa imi intarzie?Nu sunt racita,nu am luat medicamente in aceasta luna,nici anticonceptionale nu am luat..........chiar nu inteleg ce se intampla . Va rog sa imi spuneti parerea voastra. Va multumesc
-
Daca nu ai avut contacat sexual neprotejat nu ai de ce sa iti faci probleme...poate fi asa cum a spus si aqua80 o dereglare hormonala.Nu cred k testele de sarcina ti-ar da un raspuns gresit, mai ales dak ai facut si 2.Si eu ma confrunt mai mult sau mai putin cu aceeasi pb.Mai asteapta putin iar dak nu iti vine menstruatia fa un control ginecologic.Sper sa iti fie bine...
-
Buna tuturor
Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns la solicitarea mea si deasemenea sa va spun ca am scapat de stres , pe 20 mi-a venit si cu o zii in urma mai facusem un test care tot negativ iesise. Deci nu sunt mamica .Acum mai am o nedumerire, daca mi-a venit ma mai duc sau nu la control sau astept sa vad daca luna viitoare imi vine la timp si daca se intampla iar sa imi intarzie asa mult ma duc la control. Voi ce ziceti sa fac?
Va urez sarbatori fericite tuturor si multa sanatate si iubire. -
Buna.Ma bucur sa aud ca ti-e bine acum
...eu cred k nu are rost sa mergi acum la medic, din moment ce ti-a venit menstruatia....poate a fost vorba de o dereglare....la toate n-i se intampla
.Parerea mea este ca, ar trebui sa astepti pana luna viitoare, iar daca ai din nou aceeasi problema, du-te la un consult.Totusi, nu cred ca mai ai motive de ingrijorare. Sarbatori Fericite iti doresc:*