Am o intrebare:(.....
-
10 Dec 2008, 11:240 0Buna fetelor.Am si eu o nelamurire si m-am gandit ca poate voi ma puteti ajuta.Iau anticonceptionale Yasmin de 2 luni iar acum sunt in perioada aceea de 7 zile pauza( mai exact in ziua 5) si nu mi-a venit inca menstruatia.Credeti k este normal?Poate fi unul din efectele secundare ale pastilelor? Astept raspunsurile voastre. Va multumesc anticipat.
-
10 Dec 2008, 12:33Din cate stiu eu atunci cand iei pastile in perioada aia de 7 zile ar trebui sa iti vina.Acum depinde si de cum ai luat acele pastile.....ma refer daca ai respectat orele,si daca nu cumva ai omis sa iei vre-o pastila, in acest caz putand fii vorba si de o sarcina.Mai asteapta pana trec cele 7 zile si daca tot nu apare i-ati un test de sarcina sau fa direct un control medical,ca sa eviti orice alta complicatie
-
10 Dec 2008, 13:02ale...eu zic ca-i normal.mie imi venea CM dupa ce luam a doua sau a treia pastila dintr-o folie noua de Yasmin.daca ai nelamuriri mai bine intrebi medicul ginecolog care ti-a recomandat anticonceptionalele.
-
10 Dec 2008, 14:49Nu am omis nicio pastila, mai mult decat atat aveam alarma la telefon activata in acest scop
...insarcinata nu sunt pt k mi-am facut un test chiar ieri....dar sunt totusi putin ingrijorata. Sper sa se fie bine pana la urma.Oricum va multumesc pentru raspunsuri fetelor. -
10 Dec 2008, 15:35Eu cand am inceput anticonceptionalele nu mi-a venit ciclul dupa ce-am intrerupt pastilele. Mi-a venit dupa vreo 3 zile. Si acum e tot la fel. Organismul trebuie sa se obisnuiasca. In plus nu-mi vine mereu exact la 28 de zile asa cum scrie pe prospect.