igiena-ce sa folosesc dupa sex?

•  
    • 318 mesaje
    25 Mai 2004, 17:42
    1 0
    am inteles ca nu e bine sa te speli cu sapun in zona intima asa ca va intreb ce e mai bine sa folosesc pentru a nu avea probleme?
  •  
    • 7 mesaje
    25 Mai 2004, 17:55
    0 0
    Exista sapunuri speciale pt zonele intime,eu am de la dove si sunt f multumita
  •  
    • 7 mesaje
    25 Mai 2004, 18:18
    0 0
    Dr meu a zis ca este foarte impotant sa urinezi dupa fiecare contact sexual
  •  
    • 70 mesaje
    25 Mai 2004, 19:15
    0 0
    parerea mea este ca nu trebuie sa folosesti nimic in mod special, doar un gel sau sapun pt igiena intima si asta doar in exterior; dr mi-a spus sa nu ma spal niciodata in interior, nici macar cu apa , ca asa poti lua un microb, iar vaginul se curata singur!
    te pup
  •  
    • 217 mesaje
    25 Mai 2004, 23:12
    0 0
  •  
    • 112 mesaje
    4 Iun 2004, 14:34
    0 0
    Eu folosesc gel intim de la Oriflame, iar cand nu mai am - sapun neutru.
  •  
    • 235 mesaje
    4 Iun 2004, 17:20
    0 0
    Eu , una cand am fost la control am crezut ca o voi impresiona pe doctorita mea cand o sa-i povestesc cum imi fac eu igiena intima. In schimb tipa ma privea ceva de genul :o......
    Dupa ce m-a mustruluit bine mi-a spus cum trebuie procedat.
    Concluzia a fost urmatoarea: acolo nu trebuie sa ajunga sapunul ( in interior) oricat de neutru ar fi ph-ul acestuia. Este suficienta apa, dar foarte rar zilnic. Flora din interior isi face treaba foarte bine singura. Este exact ca la ochi, nu ne spalam niciodata in interiorul ochiului. O data pe luna daca vrei poti face spalaturi cu cei de pelin, coada soricelului si musetel.
    Din cand in cand poti folosi ovule tricomicom pentru a "steriliza" zona.
    In rest doar apa. Eu ma spal uneori cu apa in interior si nu prea este bine. Dar am facut un pas, am renuntat la sapun. Nu ma simt prea impacata dar o sa-mi treaca definitiv in cele din urma, obsesia pentru igiena intima impecabila.
    La exterior se foloseste un sapun cat mai delicat, cu ph neutru, sau gel pentru igiena intima.