endometrita hemoragica

•  
    • 2 mesaje
    6 Dec 2008, 17:24
    0 0
    Buna seara.Desi sint nou venita pe acest forum sper din toata inima ca cineva sa ma ajute cu un raspuns la ceea ce mi se intimpla de doua luni de zile.Am facut un avort pe i oct si de atunci nu mai reuseste sa mi se opreasca singerarea desi am 2 luni de atunci.Am fost la 3 medici ginecologi de atunci si am luat tot felul de antibiotice de atunci din ce in ce mai tari plus ergomet si clorocalcin.Ba unul mi-a zis ca am anexita,altul ca am endometrita.Acum am inceput sa iau anticonceptionale Diane 35 ca chiuretaj hormonal.Am 4 zile de cind le iau si hemaragie in continuu.Mai ales cind stau mai mult in picioare.va rog ajutati-ma ca nu mai rezist mult.Deja am o anemie de vad stele verzi.Multumesc
  •  
    • 320 mesaje
    6 Dec 2008, 19:01
    0 0
    mergi la spital. am avut si eu asa ceva si s-a numit"hemoragie disfunctionala" dar in 10 zile a disparut cu ergomet. mergi totusi la un spital.
  •  
    • 2 mesaje
    7 Dec 2008, 18:44
    0 0
    Multumesc ca mi-ai raspuns atit de repede.Astazi am stat numai in pat.La spital sincer nu as vrea sa ajung..cine stie pe mina cui oi pica...si nu prea as vrea sa patesc ceva mai rau decit sint acum.Aici in Piatra nu prea ai la cine sa mergi daca Doamne fereste e mai grav.Saptamina trecuta am fost la Tirgu Mures si drept sa spun mi-am pus toata increderea in doctor desi nu am mai fost la el dar au fost multe colege de-ale mele si totul a fost ok,cu toate ca aici la noi deja li se propusese operatia....de aia nu mai am incredere.Am auzit prea multe si de aia ma feresc.Deocamdata iau Diane 35 la recomandarea med. din Tg. Mures care mi-a explicat ca daca nu-mi va trece cu aceste pastile 'chiuretaj hormonal' pina pe 15 dec sa ma duc la spital la el pt chiuretaj uterin si biopsie.Am inteles ca ai luat ergomet 10 zile.Cite fiole pe zi ai luat?Eu iau cite una dimineata dar azi am luat 2 deoarece era foarte abundent.nu stiu ce sa mai fac sa-mi stea pina pe 15 ca nu vreau sa-mi imaginez ce ma asteapta la spital....
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    7 Dec 2008, 19:08
    0 0
    draga mea, eu zic să nu mai iei nimic şi să mergi cât de repede poţi la spital. hemoragiile acestea sunt f. periculoase. poţi face o anemie foarte gravă!
  •  
    • 21507 mesaje
    7 Dec 2008, 20:04
    0 0
    ..si nu numai ..mergi la spital,nu te trata dupa ureke