Durerile de cap

•  
    • 5 mesaje
    12 Nov 2001, 10:59
    0 0
    Cum credeti ca pot scapa de aceste dureri de cap? Am fost la diferiti medici si nimeni nu mi-a dat nici o solutie. Credeti ca ma puteti ajuta?
  •  
    • 26 mesaje
    12 Nov 2001, 12:55
    0 0
    Durerile de cap pot avea cauze diverse. Importanta este depistarea cauzei si inlaturarea ei. Ai facut niste analize complexe? Sau observa cand anume apar durerile (in ce momente). Poate cauza este de natura psihica.
  •  
    • 5 mesaje
    13 Nov 2001, 09:42
    0 0
    Multumesc pentru raspuns. Am facut analize, dar din punctul de vedere al medicilor sunt perfect sanatoasa. Nu stiu ce sa fac? Este posibil sa fie pe sistem nervos si nu pot controla acesta dureri.
  •  
    • 159 mesaje
    13 Nov 2001, 10:48
    0 0
    daca aceste dureri de cap sunt pe sistem nervos, de ce nu mergi la un psihiatru sau la un neurolog (nu stiu care ar fi cel mai indicat, poate amandoi)? ai fost deja si nu s-a gasit o cauza, o rezolvare? daca simti ca stai mai rau la capitolul "nervi", incearca o cura de 10 zile cu magne B6, fa pauza 10 zile si reia inca 10 zile. intre timp incearca sa-ti calmezi durerea fie cu "rupan", fie cu o compresa cu felii de cartofi stropiti cu spirt, infasurati intr-un batic cu care te legi la cap!
  •  
    • 43 mesaje
    29 Mai 2006, 03:48
    0 0
    intr-o cana de ceai din ciubotica cucului si urzica,pui o lingura de "bitter suedez-Maria Treben".3-4 cani pe zi.Fa-ti un control al tensiunii si rinichilor.De asemenea,fa-ti un control si fii atenta la un accident vascular cerebral.Ai sinuzita?Pune-ti compresa pe frunte cu bitter suedez.Sanatate!
  •  
    • 131 mesaje
    29 Mai 2006, 10:27
    0 0
    ginuta, esti sigura ca nu ai nevoie de ochelari ? O miopie chiar si foarte mica poate da niste dureri de cap nasoale rau ... eu 7 ani am fost dependenta de fasconal si codamin pana am fost la oftamolog, de 2 ani de zile de cand port ochelari (nu toata ziua, in special cand stau la calculator) nu am mai avut probleme
  •  
    • 627 mesaje
    29 Mai 2006, 11:30
    0 0
    si eu vroiam sa iti recomand un control oftalmologic.La mine durerile de cap au disparut in momentul in care am inceput sa port ochlearii de vedere ,desi au dioptri foarte mici ,ei erau cauza!
  •  
    • 354 mesaje
    29 Mai 2006, 12:02
    0 0
    Ar putea apararea pe fond nervos(anxietate),din cauza unor probleme cu ochii,o sinuzita sau o alergie.
    Unde apar mai ales durerea de cap?(ar mai putea fi data si de coloana).Si eu m-am chinuit 2 luni cu o durere de cap pana cineva mi-a dat de capat si mi-a pus diagnosticul de rinita alergica.La fel,facusem analize totul era perfect eram sanatoasa tun dar ma durea capul de muream.Intrasem in panica ma gandeam sa imi fac un tomograf.
    Multa sanatate si daca ai fost undeva si nu te-ai lamurit mai dute la un doctor.
  •  
    • 74 mesaje
    29 Mai 2006, 13:32
    0 0
    s-ar putea sa suferi de migrene asa cum patesc eu. Pe mine ma apuca durerea la ore fixe(in special dupa ora 13)si ma tine cam 2-3h.Am dureri groaznice care nu trec la nimic ;ma mai apuca cand stau in stres sau daca ma enervez.Acum am gasit un remediu:cafea cu lamaie;nu radeti, ca ia durerea cu mana.
  •  
    • 74 mesaje
    29 Mai 2006, 13:35
    0 0
    dc vrei sa ma mai intrebi ceva ,iti stau la dispozitie.Stiu foarte multe despre migrene;dc.esti sanatoasa in rest,asta ar fi cam singura explicatie plauzibila!Iti doresc sanatate si sa nu te mai doara capul ca tare rau mai e!
  •  
    • 4487 mesaje
    29 Mai 2006, 15:37
    0 0
    donaalba si eu am migrene pe sistem nervos. Dar la mine nu pot aplica kafeaua, ca nu am voie, decat fara cofeina. Iau eferalgan, ca asta este singurul, dar nu intotdeauna eficace, pe care il iau. Am luat multe medicamente, inclusiv MagneB6, dar..nope. Mi-a spus, la encefalograma, ca o linie din aia este mai mare decat trebuie. Si asa m-am procopsit cu o migrenaaaa, de nu voi mai scapa de ea, decat cand voi da ortu' popii. Si toti medicii mi-au spus asta. Am facut si RMN, si fond de ochi, si encefalograma si ce mai trebuia si....degeaba. MIGRENE. Toata viata.
  •  
    • 80 mesaje
    30 Mai 2006, 10:09
    0 0
    Evelor, si e am suferit de migrene, groaznice, cumplite, pe partea stanga...dupa un set de analize complet din care a reiesit ca sunt sanatoasa...si nu imi cauzeaza migrena o afectiune fizica si dupa ce am umblat pe la multi doctori, am gasit o neuroloaga care m-a facut bine
    2 ani am facut tratament cu Amitriptilina, sedinte de acupunctura si ceva vitamine injectabile, iar acum pot sa va spun ca nu mai am probleme de 4 ani de zile. Deci, evelor, nu renuntati...se poate!
    Multa sanatate!
  •  
    • 5 mesaje
    10 Iun 2006, 22:29
    0 0
    Buna,

Poti sa imi dai si mie te rog numele neurologului care te-a rezolvat si spitalul?

Multumesc mult,

Raluca Fica
  •  
    • 11 mesaje
    11 Iun 2006, 13:48
    0 0
    este o firma Energetix,cu bijuterii cu magneti terapeutici,si au o inimioara ff draguta si pt dureri de cap si nu numai.Parerea mea -merita sa incerci pt ca nu exista efecte adverse,nu iti intoxici organismul cutot felul de medicamente,si in plus sunt foarte dragute.eu port un medalion si sunt incantata