De ce ?
-
0 0De ce cand joc fotbal obosesc foarte repede ? De ce suflu de multe ori doar pe nara stanga iar cea dreapta este infundata de vreo 2 ani cred. De ce ? Imi poate zice ce e acolo in nara mea dreapta si ce e de facut ?
-
Oricum lasa ca aflat ce si cum. Am 15 ani. Si nu m`am dus pentru ca nu stiam ca din aceasta cauza sunt mai obosit, si de aceea nu mai prind atunci cand invat, si ca din aceasta cauza eu nu pot alerga mult. Lasa ca, cred ca o sa ma operez. Inainte plangeam cand am auzit de operatie dar acum vreau sa mi`o fac
. -
iReal, ar fi bine sa mai vezi si parerea altor medici ! Poti obtine o consultatie si recomandari in cel mult 72 de ore pe adresa ta de email. Inregistreaza-te pe http://www.sfatulmedicului.ro/diagnostic.php
spune-le, varsta, ce simptome derajante ai din cauza deviatiei de sept subliniaza oboseala si performanta scolara scazuta etc. medicamentele care ti-au fost recomandate. Intreaba care este varsta optima pentru a face aceasta operatie. Fiul meu s-a operat la 17 ani ,a fost mai greu cu nasul bandajat doar in prima si a doua zi dupa operatie . Cu bine, si ai grije de tine!! -
am inteles de ce nu te poti opera dar pt cat timp faci tratamentu asta? doar deviatie de sept ai?pt ce iei antibiotic si nurofen?te mai doare ceva? ireal mie nu-mi vine sa cred ca tu ai o problema cu adevarat.cred ca iti plage sa te plangi pe site-ul asta.nu te supara.poate ma insel...in cazul asta imi cer scuze...
-
Nu e asa. Am probleme. Pentru ca eu fac fotbal de 9 ani. Niciodata nu m-am plans ca acum. Inainte alergam nu era niciun fel de bai, dar acum obosesc repede. Maine(Vineri) ma duc inapoi la doctor. Mi-a dat astea pentru 5 zile si a spus sa vin Vineri inapoi. Si mi-a spus ca e o deviatie de sept, din pacate
.