oboseala...

•  
    • 83 mesaje
    4 Dec 2008, 10:58
    0 0
    Buna fetelor!De ceva timp (o luna,doua)sunt mereu obosita cu toate ca dorm 8 ore cat este recomandat.Uneori adorm repede,alteori stau in pat cu televizorul stins si incerc sa adorm si nu reusesc vreo 2-3 ore.Desi nu am un program foarte extenuant ma simt in permanenta obosita,fara chef de nimic.Mie nu mi se pare normal,inainte nu eram asa.Voi ce zice-ti?Sa merg la medic?
  •  
    • 137 mesaje
    4 Dec 2008, 11:33
    0 0
    eu zic sa mergi la medic pt un set complet de analize,poate ai o anemie puternica.numai prin analize poti afla ce si cum.
  •  
    • 34 mesaje
    5 Dec 2008, 10:44
    0 0
    Nu mai sta pe ganduri si du-te la medic! Poate fi o banala anemie cum spunea mai sus si aqua80, poate ca nu ai nevoie decat de niste vitamine, minerale etc., dar, pentru a fi sigura, mergi la un consult si cere-i doctorului de familie si o trimitere pentru un set de analize. Oboseala are multe cauze... De pilda, o buna prietena de-a mea, plecand tot de la acest simptom-oboseala- a descoperit ca are probleme cu glanda tiroida... Asta nu inseamna ca si la tine cauza e tot asta... Spun doar ca nu trebuie sa-ti neglijezi sanatatea.

Multa sanatate si numai bine!