Mi-am distrus fata cu propolis!

•  
    • 19 mesaje
    3 Dec 2008, 19:15
    5 4
    Ieri seara m-am dat cu tinctura de propolis pe fata,am tinut-o toata noaptea si acum fata mea este distrusa: este toata rosie,au aparut niste bubite si sub ochi s-a inflamat.Stiam ca tinctura de propolis este f buna pt piele,scria si pe prospect,produsul nu este expirat,deci ce s-a intamplat?HELP!
  •  
    • 12625 mesaje
    3 Dec 2008, 19:51
    1 1
    mergi la dermatolog.Sa stii ca astea trebuiau verificate pe o portiune mica de piele.Poate nu erau pentru fata,si chiar daca termenul nu era expirat conditiile precare de depozitare e posibil sa-i fi alterat compozitia.
  •  
    • 224 mesaje
    3 Dec 2008, 20:09
    1 2
    posibil sa fii alergica la polen,asta inseamna ca ai probleme cu produsele apicole.Sincer eu nu imi explic decat asa,pt ca eu folosesc in mod curent tinctura de propolis,atat intern cat si extern si nu am avut nicodata reactii asa cum spui tu.Mergi la un dermatolog si fa si un test pt a vedea daca esti alergica sa stii pt viitor.
  •  
    • 1166 mesaje
    3 Dec 2008, 22:07
    1 0
    mai...te-ai dat pe toata fata? pai tinctura arde ca are alcool...nu se da pe fata...doar local pe suprafete restranse. pe fata puteai sa folosesti o crema cu propolis. e normal ca sa iritat in halul asta. da-te si tu cu o crema de galbenele si tataneasa ca o sa-ti treaca. nu cred sa fie alergie...cu toate ca sunt multe persoane alergice la propolis dar banuiesc ca nu e prima daca cand il folosesti...
  •  
    • 124 mesaje
    3 Dec 2008, 23:15
    0 0
    Eu ma dadeam pe unghie ca aveam o problema si imi ardea de tot pielea din jurul unghiei. Normal ca arde ca are alcool. Nu te mai da cu chestii cu alcool pe fata,mai ales sa le lasi peste noapte
  •  
    • 19 mesaje
    4 Dec 2008, 14:37
    2 0
    citisem pe un forum ca ar fi buna tinctura aplicata pe fata cu un tampon de vata :-< o sa merg la dermatolog azi ca ma ustura si mananca de nu mai pot. multumesc pt sfaturi!
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    4 Dec 2008, 14:39
    1 1
    dacă te arde alcoolul din tinctură, mai bine foloseşte soluţia apoasă de propolis. eu o beau. tinctura nu o iau pt că are alcool.