Mi-am distrus fata cu propolis!
-
5 4Ieri seara m-am dat cu tinctura de propolis pe fata,am tinut-o toata noaptea si acum fata mea este distrusa: este toata rosie,au aparut niste bubite si sub ochi s-a inflamat.Stiam ca tinctura de propolis este f buna pt piele,scria si pe prospect,produsul nu este expirat,deci ce s-a intamplat?HELP!
-
posibil sa fii alergica la polen,asta inseamna ca ai probleme cu produsele apicole.Sincer eu nu imi explic decat asa,pt ca eu folosesc in mod curent tinctura de propolis,atat intern cat si extern si nu am avut nicodata reactii asa cum spui tu.Mergi la un dermatolog si fa si un test pt a vedea daca esti alergica sa stii pt viitor.
-
mai...te-ai dat pe toata fata? pai tinctura arde ca are alcool...nu se da pe fata...doar local pe suprafete restranse. pe fata puteai sa folosesti o crema cu propolis. e normal ca sa iritat in halul asta. da-te si tu cu o crema de galbenele si tataneasa ca o sa-ti treaca. nu cred sa fie alergie...cu toate ca sunt multe persoane alergice la propolis dar banuiesc ca nu e prima daca cand il folosesti...